Sayfa 853/999 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop LVII

Bakan Fidan "Hazırlanıyorlar" dedi ve uyardı: Savaşların yayılma riski giderek artıyor!

işin ilgici Avrupada kallavi eksiler var borsaların da......

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ralli için hacime hiç gerek olmuyor, herif yeter ki ralli istesin
    Mesela
    Balat diye bir hisse var 2 gündür çok az bir hacimle tavan tavana gidiyor, iki gündür tavana az lot yazılıyorum mal neyim gelmedi
    Hacim macim işin hikaye kısmı, herif 10 gündür tavan tavana götürüyor, bugünde tavan olmuş mınakoyu
    bu yazıyı 10 gün önce yazmıştım sindoma abi hatırladın mı balat diye bi hisseyi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B][/B]
    Gerçekçi rasyonel hesaplar yapın mesala gıda üzerine programlar yapın ilk önce çifçinin gübresine mazotuna vergi zam koyana kadar halkın daha ucuza yiyecek gıda teşvikleri yapın yaparmısınız yok çünkü yandaşlarınız ve içinizde olanlar ithalat yapıyor katlıyor
    Gıda işi git gide zorlaşıyor Sindoma abi. O kadar çok sıcak oluyor ki hazır büyümüş karpuzun bir tarafını yakıyor. Domateste ha keza aynı durum.diğer sebze meycede farklı olduğunu sanmıyorum.

3 günde 1 sulayacaksan 2 günde 1 e indirmen gerekiyor falan filan. Misal yoğun sıcaktan bir dünya arpa buğday yandı.

Bir de yiyici nufus artıyor köylerdeki nufus yaşlanıyor ve azalıyor.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hacim macim işin hikaye kısmı, herif 10 gündür tavan tavana götürüyor, bugünde tavan olmuş mınakoyu
    bu yazıyı 10 gün önce yazmıştım sindoma abi hatırladın mı balat diye bi hisseyi
    o hisseden bende 100 bin lot vardı batacak diye elden çıkardım fi tarihin de.....Viop30 bak....nasıl pamuk gibi uçuyor sonra çakılıyor... az az kontratlar ile.....

6. geçen gün duydum aslı var yok bilmem küçük bir ilçede tarım da ağırlıklıdır.
    semt bazarında akşama doğru ürün kalmamış.
    ilçe bu ilçe

bu ne demek biliyon mu üretim az geliya dayı.
    yetmiyo nufusa.
    şehirler milyon milyon nufus doldu buna sebze mi yeter et zaten yetmez.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    o hisseden bende 100 bin lot vardı batacak diye elden çıkardım fi tarihin de.....Viop30 bak....nasıl pamuk gibi uçuyor sonra çakılıyor... az az kontratlar ile.....
    Büyük hisseleri artık eskisi gibi kolay kaldıramıyorlar tohatlı dayucuğum, bi süredir yerinde sayıyor arada endekis vob için az lotla hareket çektirme maksatlı işlemler oluyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Eskiden üüylemiydi, bu gibi havalarda bimas yada fordu yüzde 4-5 gibi fışkırttırıp endekis mühendisliği yaparlarıdı, olmuyor olmuyor artık zor işler mühendislik işleri bu sıcaklarda
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 853/999 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •