Sayfa 854/898 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. arkadaslar ben bu 3 unu , akcay , asap ve d 83 .... bunlari yarin gece 12 de engelleyecegim , o zamana kadar bu yazdigim mesaji okurlar ve engelden haberdar olurlar diye dusunuyorum , haberdar olurlarsa yazdiklarini goremeyecegimi dusunerek daha fazla forumdakileri rahatsiz edecek sekilde burada abuk sabuk yazilar yazmamis olurlar diye dusunuyorum , sizde kafa dinlersiniz en azindan...

arkadaslar sirf size saygimdan , bu ezik zavallilara , agzini bozan terbiyesizlere cevap vermeyecegim , her kotu laf sahibine daha cok yakisir , kim bana ne demisse ve ne diyecekse tam olarak 2 katini kendilerine iade ediyorum , iyi konusanada kotu konusanada tam 2 katini !! soyledikleri her kelimeyi !!

birisini Allaha havale etmistim, digerini dava etmistim ,

bi digeri bi kac gun sessizdi , tatildeymis o yuzden sesszimis , tatili biter bitmez gelip yapti yapacagini , 2 senedir hisseyi bekleyenleri hic dikkate almadan yine saldirdi saga sola ,
    ( daha sadece 20 gun once burada sasa hissesi ile bi baska hisseyi karsilastirmisti en son , o gun bugun dur tam 20 gundur karsilastirdigi hisse dusus trendinde ve halen dusuyor araliksiz dusuyor ,nerede durur Allah bilir , ama 74 den araliksiz 59 liraya dustu , ama yinede gelip halen sallayabiliyor millete ) ....

ben bugune kadar kimseye hisse tavsiye etmedim buradan , burasi spot mal alipta yukselmesini bekleyen primlenmesini bekleyen yatirimcilarin yazistigi bi forum , short acan long acanlarin degil !! viop ta islem yapanlar icin acilmis baska bi bolum var , gidip orada yazismalari gerekirken burada algi yaratmalarinin tek amaci sizleri dusundugu icin degil, tam tersi ; kendi cikarlari dogrultusunda konusmalaridir , sizi dusunen insanlar ; buraya gelipte bugun nasil tokatlandiniz diye bi taraflarina kina yakip sizlerle alay etmezlerdi , herkes bunun farkinda dimi ?

2 sene once 190 dan ani taban yaparak dusunce insanlara demistim trade yapin , 100 kusurlardan dedim 80 dahi kirilabilir dikkat edin demistim , ve sasayi o zamanlar yanlsi degilsem 126 liralardan elden cikartip baska hisseye gitmistim ve 1 bucuk senedirde buraya herhangi bisey yazmadim , cunku hissede degilim neden buraya gelipte burada yazayimki ? farkli bi amacim yoksa yada art niyetim yoksa ....

ve 80 dahi kiirldi nerelere geldi , insanlar dedigimi yapsaydi , trade etseydi o zamandan bu yana lotlarini tam 2 ye katlayabilirlerdi , bugun yazmis olduklari zarari dusununce , beklemektense trade etmeleri onlari en azindan biraz zararlarini karsilardi ..

ben 6 ay once sasa da tekrar pozisyon aldigimdada dedim trade edin simdide diyorum trade edin , spot mal alip bekliyosan bu dususlerden etkilenmemek icin trade edin dedim ve diyorum , ben yapiyorum , her gun binlerce lot koyuyorum kenari , hissenin fiyatiyla carptiginda kenara koydugum lotlarin her gun kac bin lira ettigine inanamazsiniz , gunde kac bin lira kazandigimi tahmiin bile edemezsiniz , iyi niyetle sizede yaptigim bi tavsiyeydi , herkes kendisi bilir ,herkesin kendi karari ,

haa ben short actimmi bugune kadar hayatimda, hayir hic acmadim ,ama diger sitede bi shortcu var abuzer , her gun short acar ve yazar orada , dunde ona soylemistim o hayir indikatorler doydu dedi , guya bugun acmayacagini soylemisti dunden , ama dedim grafikler bana cok kotu seyler soyluyor sen beni dinle yarin yine short ac dedim , shortcuya akil verdim , bugun beni dinleyip short actiysa ve kazandiysa benim karim ne ? sifir , sadece iyi niyet !! beni dinleyip short actiysa dunden daha fazla kazanacagini biliyordum ,ben grafiksel olarak konusurum ve bazi indikatorleri dikkate alarak hissenin grafigin ne yapacagini kestirmeye calisir analizimi ona gore yaparim ,ne yapacaksam ona gore yaparim , cok sukur , isimizi goruyoruz ,

gecenlerde dedim burada hisse yaklasik 5 tl neredeyse 2 bucuga dusmesini isteyecegim hissenin cunku her gun hic ugrasmadan cok temiz lot koyuyorum kenara , gunde 1 kere bilemedin 2 kere trade yapabilirim duserken ama cikarken gunde 3-4 defa trade yapabilirim , simdi hic ugrastirmadan bi kerede kolayca koyuyorum lotlari kenara , 2030 a hazirlik bu lotlar ...
    her gun tradeden kazandigim bu binlerce ekstra lotlarla gunu gelecek insallah sasadan onceki hissede yazdigim zarari az cok kapatmaya calisirim , cunku hedef 2030 o zamana kadar bu binlerce lotun nereye geliceni biliyorum ,

arkadaslar , size haddim olmayarak konu disinda bi konudan bahsetmek istiyorum , anne sutu cok onemli , bebegin gelisimi ve bagisikligi icin , eksik olursa cocuk cok saglikli sekilde buyumez , zekasini dahi etkiler bu durum ,

ama ahlak da cok onemli , daha cocukken ahlak verilmezse cocuga ileriki yaslarda ne yaparsan yap elde edemez o cocuk o ahlaki ,

sonrada ayni bu kisiler gibi ortaya cikarlar ve sadece cevrelerindeki insanlari rahatssiz ederler , birileri uyarsada dinlemezler , kac yaslarinda olurlarsa olsunlar laftan anlamazlar , ben her ne kadar insan gibi konussamda sizler sahitsiniz , hizaya sokamiyorum , cunku zamaninda ana babadan bi sey gormemisler , ana babadan gormediklerini bu yastan sonra vermeye kalksan dahi ise yaramiyor , cocuklarinizin bu sekilde etrafindaki insanlara zararli , rahatsizlik veren , ahlak olgusundan habersiz , etrafindaki insanlarla empati yapamayan ( israrla soylesekde buradaki hisse alip bekleyenler zararda bu insanlarin canlarini sikacaginizi bildiginiz halde gelip burada bu davranislari yapmayin desekde , nasil tokatladilar diye bi taraflariyla gulup sevinen , baskalarinin keder ve uzuntulerinden beslenen yaratiklara donusmus ne oldugu belli olmayan kisiler olmasini istemiyorsaniz anne sutunun yaninda cocuklariniza ahlak da verin , muhakkak veriyorsunuzdur , vermissinizdir , ama size yazarken belki kendileri bu yazimi okuyup kendilerinin ne olduklarinin farkina varirlar ,

yarin gece 12 ye kadar bana istediklerinizi sallayabilirsiniz , ben diyecegimi yukarida sizlere soyledim , yazdiklarinizi okurum , ama tinnn , gece 12 de de engel , kendisine hayri dokunamayan kisilerin baskalarina hayri dokunacagina inanmiyorum o yuzden yazdiklarinizi gormeme okumama , o derin bilgi ve tecrubelerinizden faydalanmama da gerek yok

Allah herkesin kalbine gore versin insallah !! insallah !!!
    zaman her insana cok sey ogretir , sizlerede cok sey ogreteceginden eminim , cunku Allah buyuk !!

2. Endeks arti emmoglu yine tokatlıyor tipitipi ama
    Bir sureligine dip yapmis olabilir hisse

3. Ohaa emmoglu tipitipi kıpkırmızı yapcam diyor
    4.12 sasa ufak bir long alalım

4. 1 ayda 6 liradan 4 liraya düştü...

paraların üçte biri yok oldu...

Allah sabır versin...burda reklamasyon yapıp milletin hakkına girenlerin iki yakası bir araya gelmez umarım...

1 ayda %33 düşüyor o kadar boşki altı kimse gelmiyor...

hadi çıkmışda düşmüş olsa anlarım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

-

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Evet (Yes)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Adana yerleşkemizde yapımı devam eden yatırımlarımızla ilgili gelinen son durum şu şekildedir:

PTA Üretim Tesisi

PTA üretimi için gerekli tüm yardımcı işletmeler (buhar kazanları, demin su, soğutma kulesi, azot ve hidrojen tesisi ile basınçlı hava tesisi) devreye alınmış, PTA Üretim Tesisi beslenebilir duruma getirilmiştir.

PTA Üretim Tesisi'nin devreye alınmasındaki birinci faz, yüklenici firmanın denetimi altında Türkiye'nin en büyük proses hava kompresörünün çalışır hale getirilmesiyle gerçekleşmiş olacaktır. Proses hava kompresörü ve elektrik üretim tesisinin Ekim 2024 sonuna kadar faaliyete geçmesine yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.

Tesisin güvenli ve eksiksiz şekilde devreye alınmasını teminen lisansör firma ekipleri tarafından yatırım sahasında gerçekleştirilen uyumluluk kontrolleri ve testler sorunsuz devam etmektedir. Tesisin tamamının devreye alınma faaliyetlerinin önceden planlanan çalışma takvimi çerçevesinde yürütülmesi için lisansör firma ekipleri ve SASA yatırım ve işletme ekipleri iş birliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Tekstil Cipsi, Şişe Cipsi, Pet Cips Üretim Tesisi

Adana yerleşkemizde devam etmekte olan yoğun montaj çalışmalarının sonuna yaklaşılmış olup yıllık 330.000 ton kapasiteli ve MTR teknolojisine sahip yeni Tekstil Cipsi, Şişe Cipsi, Pet Cipsi Üretim Tesisimizin devreye alma işlemleri başlamıştır.

Tesisin daha önce planlanan çalışma takvimine uygun şekilde üretime başlamasına yönelik çalışmalar sorunsuz biçimde devam etmektedir.

Elyaf Üretim Tesisi

Yıllık 350.000 ton kapasiteli yeni Elyaf Üretim Tesisimizin basınçlı hava, kule suyu, çiller suyu gibi yardımcı tesisleri bu ay içinde devreye alınacak olup polyester elyaf çekme hatlarının deneme üretimlerinin planlanan çalışma takvimine uygun olarak Kasım ayında başlaması hedeflenmektedir. Bu süreçte emniyetli ve kaliteli devreye giriş için tüm kontroller yapılmaya devam edilmektedir.

Elyaf yatırımının önemli bir bölümünü oluşturacak yıllık 52.500 tonluk Düşük Ergimeli (Low-Melt) Polyester Üretim Tesisi ile hijyen, mobilya, tekstil, sağlık sektörlerinde kullanılan nonwoven ürünlerin halen tamamen dışa bağımlı olan önemli bir hammadde ihtiyacı yerli üretim ile karşılanmış olacaktır. Türkiye'nin ilk Low-Melt Elyaf Üretim Tesisi olacak bu yatırımın da daha önce planlanan çalışma takvimi çerçevesinde üretime başlaması öngörülmektedir.

6. Paylaşım için tşkler sayın Aras67. Öyle görünüyor ki Ekim ve Kasım aylarında bambaşka bir sasa şirketi göreceğiz. Temennim bu yatırımların yıl sonu bilançoya da olumlu yansıması. Hayırlısı olsun
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Paylaşım için tşkler sayın Aras67. Öyle görünüyor ki Ekim ve Kasım aylarında bambaşka bir sasa şirketi göreceğiz. Hayırlısı olsun

Artık olmasıda lazım,bu kadar yatırım yapan kaç şirket var,yatırımların üretime dönüşmesi, tabiki beklentilerin gerçekleşmesi şirketin blançolarına yansıdıkça sasanın bu fiatlarda kalacağını sanmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ohaa emmoglu tipitipi kıpkırmızı yapcam diyor
    4.12 sasa ufak bir long alalım
    Saldır sasa

Sayfa 854/898 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz