Sayfa 855/1000 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Gerçekçi kur olmalı, şimdi bir sistem bulmuşlar fena değil.

1994'den önce merkez bankasında bir kadın varmış grafiği o çiziyormuş. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardı gibi.

Şimdi nasıl bilmiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

borsa benim gibi bipolar bozukluğu olanlara göre ...
    birde her ortamı bilen...
    Fikirtepede doğdum bağdat caddesiyle okudum
    çocukluğum köyde , gençliğimiz metropolde.
    karadeniz kıyısındaysa köyün, bipolarsan üstelik, evlilikde adana akdenizli bir hanımla olacak haliyle . kaçarı yok

neyse tek taraflı optimist veya pesimist dotları da unutmayalım bu şarkıda onlara gelsin....

https://www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y

not:manik dönemdeyim ağlamam yakındır .

y.t.d

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçekçi kur olmalı, şimdi bir sistem bulmuşlar fena değil.

1994'den önce merkez bankasında bir kadın varmış grafiği o çiziyormuş. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardı gibi.

Şimdi nasıl bilmiyorum.
    Gerçekçi kur ne demek abi

Euro dolar 1 civarı gidip geliyor yıllardır

İyi o zaman 20 Euro 1 dolar yapsınlar gerçekçi kur olsun böyle bir mantık yok abi

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şimdi bunun oluru:

385325 gelirse ilave şort vurulup

381400 den para kasaya konur.
    BOĞALARIN HIRSI geçmiş değil, ilave açılmaz

387525 şortlar 386150 den reverse long olur

5.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Gerçekçi kur ne demek abi

Euro dolar 1 civarı gidip geliyor yıllardır

İyi o zaman 20 Euro 1 dolar yapsınlar gerçekçi kur olsun böyle bir mantık yok abi
    Ege Cansen dış açığı sıfırlayan kur gerçekçidir diyor. Normalde kurun fırlaması lazım ama enerjiden vs deyip erteliyorlar gibi, seçimlerin yaklaşması da bir etken. Bu politikalar en başta uygulanmalıydı.

6. Ege Cansen yanılıyor asla sifirlanmaz krediyi kesersen sıfırlanır.

Bedava kredi alıyorsun hiç bir zaman kredi aktığı sürece cari açık bitmez...

Hiç bişey almasa hammadde yigar stok yapar gene carı acik patlar

7. Doları olanlara kredi vermeyin dendi, büyük şirketlerin dolarının olmaması mümkün değil. Öte yandan onlar uluslararası piyasadan, iç tahvil piyasasından borç bulabiliyor. Şimdi KOBI vs onlara kredi paketi açıklayacaklarmış.

Dolar artar ise daha çok dolar kazanacak faaliyetler öne çıkar ama seçimler belirsizlik yaratıyor. Dolar düşer ise dışarıya ucuz mal satmak zor, iş adamı yeni yatırımını erteliyor bence.

İlk yapılması gereken demiryolu Halkalı- Kapıkule ve Marmaray'dı alaksız yere demiryolu yaptılar. Marmaray metro hattı haline geldi yük trenleri çok çalışmıyor, hız çok önemli geceleri bekliyor trenler muhtemelen.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ege Cansen dış açığı sıfırlayan kur gerçekçidir diyor. Normalde kurun fırlaması lazım ama enerjiden vs deyip erteliyorlar gibi, seçimlerin yaklaşması da bir etken. Bu politikalar en başta uygulanmalıydı.
    Gerçekçi kur yapacaksan gerçekçi katma değerli üretim yapacaksın.

Yaş pasta değil yaş günü partisi düzenleyeceksin. Yaş pasta 50$ yaş günü organizasyonu 250$ yaş pastası içinde.

Sayfa 855/1000 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •