Gerçekçi kur olmalı, şimdi bir sistem bulmuşlar fena değil.
1994'den önce merkez bankasında bir kadın varmış grafiği o çiziyormuş. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardı gibi.
Şimdi nasıl bilmiyorum.
Gerçekçi kur olmalı, şimdi bir sistem bulmuşlar fena değil.
1994'den önce merkez bankasında bir kadın varmış grafiği o çiziyormuş. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardı gibi.
Şimdi nasıl bilmiyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
borsa benim gibi bipolar bozukluğu olanlara göre ...
birde her ortamı bilen...
Fikirtepede doğdum bağdat caddesiyle okudum
çocukluğum köyde , gençliğimiz metropolde.
karadeniz kıyısındaysa köyün, bipolarsan üstelik, evlilikde adana akdenizli bir hanımla olacak haliyle . kaçarı yok
neyse tek taraflı optimist veya pesimist dotları da unutmayalım bu şarkıda onlara gelsin....
https://www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y
not:manik dönemdeyim ağlamam yakındır .
y.t.d
Ege Cansen yanılıyor asla sifirlanmaz krediyi kesersen sıfırlanır.
Bedava kredi alıyorsun hiç bir zaman kredi aktığı sürece cari açık bitmez...
Hiç bişey almasa hammadde yigar stok yapar gene carı acik patlar
Doları olanlara kredi vermeyin dendi, büyük şirketlerin dolarının olmaması mümkün değil. Öte yandan onlar uluslararası piyasadan, iç tahvil piyasasından borç bulabiliyor. Şimdi KOBI vs onlara kredi paketi açıklayacaklarmış.
Dolar artar ise daha çok dolar kazanacak faaliyetler öne çıkar ama seçimler belirsizlik yaratıyor. Dolar düşer ise dışarıya ucuz mal satmak zor, iş adamı yeni yatırımını erteliyor bence.
İlk yapılması gereken demiryolu Halkalı- Kapıkule ve Marmaray'dı alaksız yere demiryolu yaptılar. Marmaray metro hattı haline geldi yük trenleri çok çalışmıyor, hız çok önemli geceleri bekliyor trenler muhtemelen.
Yer İmleri