Sayfa 855/1003 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ne zaman yürürlüğe girecek acaba ona göre karar vereceğiz
    Yüzde 40 lık NET DDKKM faizi fazla diyor.

Bunu önce stopajla aşağı çekecek anlaşılan...

Turizm gelirlerinde hedeflerde sapma var deniyorsa da sıcak para ile kontrollü kur a devam edilecek gibi...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Vadesiz ve 6 aya kadar vadeli (6 ay dahil) mevduat faiz gelirleri üzerinden yapılan stopaj oranı 01.05.2024 tarihinden itibaren %7,5 olarak uygulanacaktır. 1 yıla kadar (1 yıl dahil) vadeli mevduat faiz gelirleri üzerinden yapılan stopaj oranı 01.05.2024 tarihinden itibaren %5 olarak uygulanacaktır.....

Bakalım oranlar temmuz sonrası ne kadar değişecek?

Dolayısıyla da faiz de düşmüş olacak....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Uygulama da olan stopaj oranlarıyla ilgili son tarih 31.07.2024.Düz mevduat stopaj oranlarıyla birlikte bence Temmuz sonu ddkkm içinde yürürlüğe koyarlar.
    evet doğru teşekkürler

4. Bugün bi mesaj geldi A101 hadiden 54 vadeyle kazanın diye. Tom bankmış araştırdım. Bilgisi olan varmı acaba

unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Bugün bi mesaj geldi A101 hadiden 54 vadeyle kazanın diye. Tom bankmış araştırdım. Bilgisi olan varmı acaba

unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    https://tombank.com.tr/
    Dijital katılım bankası
    A101'in sahibi olan Holding'e ait
    Ama faiz olmamalı, katılım bankasında faiz olmaz. O yüzden daha baştan ℅54 nasıl deniyor anlamadım. Katılım bankaları kar payı verdiğinden baştan net bir oran veremez.

Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Az kaldı açmama 😁 AVM de boşalan bir dükkanla anlaştık.. Pideci açıyorum.. 2 tane pide ustasını da avmdeki diğer pideciden çarptık.. 30 bin usta başına.. Adamlar daha az alıyordu hemen ok dediler.. Ortalığı temizleyen bir arkadaş olacak o da asgari ücret.. Fırın, tepsi filan alındı.. Baya masraf oldu.. Tadilat bitince başlıyoruz..

Kartla ödenmesi bir şey değiştirmiyor ki.. Bence sen bir muhasebeci ile görüş.. Bu işler nasıl oluyor..

Kafana kolay gelsin..
    30 bin pide ustası hayırlı batmalar güzel kardeşim.şu internet ne güzel imkan herkes kuru sıkı.neyse sana hayırlı traşlar pardon işler

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    https://tombank.com.tr/
    Dijital katılım bankası
    A101'in sahibi olan Holding'e ait
    Ama faiz olmamalı, katılım bankasında faiz olmaz. O yüzden daha baştan ℅54 nasıl deniyor anlamadım. Katılım bankaları kar payı verdiğinden baştan net bir oran veremez.
    Wakala yapıyorlar ve getiri sabit.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Sayfa 855/1003 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •