Sayfa 856/1000 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Bidefa parrayi cokertmissin.

Parası çökmüş kitle bekliyor. Bir daha asla diyenler.

İlk firsatta hammadde yigip bir daha asla diyecek kitle var.

2. Çinliler 1 milyoncu mağazaları açtılar, sürümden kazandılar sonra teknolojik ürünlere geçtiler. Çok eskiden 777 tırnak makasları vardı çin malı, oralardan bugüne geldiler. Konut vs işi sakattı oraya çok para gömüldü, ehliyet de ucuza verildi herkes araba aldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Cem Uzan gelirsem Mardin'de kumarhane açacağım diyor, gerçekçi bir öneri.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    ahlatci isimli kurum banka hareketi başlamadan ve başladıktan sonra milyonlarca lot banka pozu açmış pay vadelilerde. milyonlarca lot kamu ve özellikle ak-isbank almış. bizim basgan ahlat'da saray yaptırmıyor muydu
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ahlatci isimli kurum banka hareketi başlamadan ve başladıktan sonra milyonlarca lot banka pozu açmış pay vadelilerde. milyonlarca lot kamu ve özellikle ak-isbank almış. bizim basgan ahlat'da saray yaptırmıyor muydu
    Çorum'da altın rafinerisi var diye biliyorum, kuyumculuk ana işleri olmalı.

https://www.ahlatci.com.tr/

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dün turkcell abdede %7 yapmış burda tık yok...

birileri uyandı...

para dağıtıyorlar...

7. Olay Anadolu sermayesi ile İstanbul dükalığı arasındaki rekabetten kaynaklanıyor deniyor. Onları da eşelesen Kastamonu, Ankara, Kayseri, Mersin vs'den gelenler.

8. Komşum Nişantaşı'nda büyümüş evinde tüplü televizyon var, bana onun daha güzel olduğunu söyledi, TL'de kalıp faiz ile geçineni sıfırladılar resmen.

Sayfa 856/1000 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •