Mansur da Ekrem de aday olsa yine RTE ye oy verecekleri anlamaya çalışmamak gerek zaten.. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mansur da Ekrem de aday olsa yine RTE ye oy verecekleri anlamaya çalışmamak gerek zaten.. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünden beri ortak metinde "bilgilendirme" yazılmış, müzakere veya istişare yazılmamış deniyor. Avukat da ölümüne savunuyor.
Bence özellikle "bilgilendirme" yazılmış, problem çıkmasa idi bilgilendirdik ve pazartesi açıklayacağız diyeceklerdi, problem çıkar ise zaten metnin anlamı kalmayacaktı.
Vatandaş seçim dönemi başladı 81 il sayısından az süre kaldı dediği için artık açıklama yapmak durumunda kaldılar. Normalde son dakika açıklayıp hiç bir tarafa manevra imkanı bırakmayacaklardı ama korktukları başlarına geldi, probem çıktı, hafta sonu trafiği ile yeni adaylar aranacak bence.
Fakir olunca karın doyuracak bilgilere ağırlık veriliyor. Üniversitede felsefeci arkadaşlar göstergebilim vs konuşurlardı, bizde gösterge sadece OKEY'de olur diye dalga geçilirdi. Şimdi anlaşılıyor ki insanlar arsında doğrudan, şeffaf ve anlaşılır iletişim yok, dolambaçlı iletişim var, o dili bilmeyince yanlış anlaşmalar oluyor, Hepsinin temeli de güvensizlik.
Kadın erkek ilişkilerinde de semboller (yazılı, sözlü, fiziksel vs) çok önemli ama hangi sembol ne anlama geliyor öğrenmek için vakit geçti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
baharda kuşlar gibi
geldin kondun dalıma
susamıştım cumhurbaşkanlığı
adaylığına,
çiçekler sundum sana
seversin diye
istemem senden başka birini
tamamlıyoruz birbirimizi
kusurumuz makam koltuk aşkı olursa
koltuk makam aşkı ise siyaset olursa
kusursuz olmaz insan hayatta.
istemem senden başka birini
tamamlıyoruz birbirimizi
aynı kahverenginin
laciverti tonlarında
hella sis farları eşliğinde
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
hulusi akar tek aday olarak girse yüzde 10 oy bile alamz
İnsanları eleştirirken çok dikkatli olduğum halde siyasileri filan daha rahat eleştiriyorum. Bence onlar kendi insanlıklarından ayrı birer kurum sayılır o yüzden çok çekincem olmuyor, ama saygı çerçevesinin dışına da çıkmamak lazım.
Zaten dikkat ediyorum tweet'lerini başkaları yazıyor, metinleri başkaları yazıyor, çoğu zaman sonradan habeleri oluyor. Br seferinde "prompter gitti" dendi, bir seferinde "geri al" dendi.
Bir seferinde "Önce İnsan" diye bir partiye oy attım, şimdi baktım hala faallermiş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
şu anda bence masa dışı en mantıklı aday erkan trükten... en azından eğlenceli olur. her günün sabahına komplo teorisi ile uyanırız.
henüz aday olmamış adaylık aklından bile geçmeyenlerden ise aleyna tilki şık olur. aleyna tilki aday olursa ona oy veririm
fazıl say aday olsa asla oy vermem hatta eksi oy hakkı olsa onu kullanırım. niye, çünkü televizyon izlerken yastık fırlatandan kaliteli iş çıkmaz. zaten piyanoyu da döver gibi çalıyor anlayana...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri