Sayfa 86/300 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 681 - 688 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    58 aşağı kırarsa tabana yapışabilir.

Yazmayım yazmayım dedim, duramadım. Arkadaşım neden felaket tellallığı yapıyorsun? Hisseyi tanımadığın çok belli. Sallamasyon işlerle uğraşmayın bence. Vebal de almayın. teranova54 arkadaşımızın dediği gibi, biz bu hissenin ciğerini biliriz. 0.57-58 bir kaç kez çalışmıştı zaten. Tepki vereceği belliydi. Cukkada bir şey kalmayınca alamadık o ayrı mesele. Patron yönü belirler kısaca.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

0.61 ve 0.63'den 200'er bin lot alım oldu. İstediği mal geldi mi gelmedi mi? Kapanışı göreceğiz artık.

3. Beklediği bir mal varsa 61-62 den gelmez zaten.Çok bekler.Hatta sırf şansına sabah 30 bin lot daha aldım 0.59 dan.Ama Tamcık efsanedir burdan 0.58 kapatabilir.Bende aldığımı satmayacağımdan zarar yazarım.

Benim defalarca anlatmaya çalıştığım şey işlemlerin fiktif olduğudur.Derinlikli kademelerde işlemleri izleme şansı olanlar bunun böyle olduğunu bilirler.Yani alınan bir mal yok.Satılan bir malda yok.Milyon işlem ile 10 bin lot işlem arasında hemen hemen farkeden hiçbişey yok.Sadece kendisi var.Şu aşamadaki bir şirkete yatırımcı gelmeyeceği aşikar.

Dönem toplama devri toplayamıyorsa kendi alışlarına verip hisseyi düşürme devri.Ne zaman hissenin tamamını eline geçirir o zaman topuklayabilir.E biz nerden bileceğiz bunu.Sadece bir ipucu verebilirim.Ben satarsam topuklar.Bende satmıyorum ne olcak?Bedelli yapma imkanı olsa bana sattırabilirdi.O şansıda yok 1 tl altındayken.Yapabileceği tek bişey var şirketi batırmak.

Olmaz olmaz demeyin neler gördü bu gözler.Gorbon Işıl,Sevgi hastanesi,Meges Boya hepside elimdeyken kapanan hisselerdi.Yalnız Meges boyanın hakkını yemeyeyim.Yllar sonra ufakta olsa bi para yatmıştı hesabıma...

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Beklediği bir mal varsa 61-62 den gelmez zaten.Çok bekler.Hatta sırf şansına sabah 30 bin lot daha aldım 0.59 dan.Ama Tamcık efsanedir burdan 0.58 kapatabilir.Bende aldığımı satmayacağımdan zarar yazarım.

Benim defalarca anlatmaya çalıştığım şey işlemlerin fiktif olduğudur.Derinlikli kademelerde işlemleri izleme şansı olanlar bunun böyle olduğunu bilirler.Yani alınan bir mal yok.Satılan bir malda yok.Milyon işlem ile 10 bin lot işlem arasında hemen hemen farkeden hiçbişey yok.Sadece kendisi var.Şu aşamadaki bir şirkete yatırımcı gelmeyeceği aşikar.

Dönem toplama devri toplayamıyorsa kendi alışlarına verip hisseyi düşürme devri.Ne zaman hissenin tamamını eline geçirir o zaman topuklayabilir.E biz nerden bileceğiz bunu.Sadece bir ipucu verebilirim.Ben satarsam topuklar.Bende satmıyorum ne olcak?Bedelli yapma imkanı olsa bana sattırabilirdi.O şansıda yok 1 tl altındayken.Yapabileceği tek bişey var şirketi batırmak.

Olmaz olmaz demeyin neler gördü bu gözler.Gorbon Işıl,Sevgi hastanesi,Meges Boya hepside elimdeyken kapanan hisselerdi.Yalnız Meges boyanın hakkını yemeyeyim.Yllar sonra ufakta olsa bi para yatmıştı hesabıma...

Yapılan işlemler, alım satımlar konusunda sizinle hem fikirim. Bist'in geri gelmesiyle satanlar olduysa onda istifade etmiş olabilirler.

5. Kapanışın hiç şaşırtmadı Tam...

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by teranova54 Yazıyı Oku
    kapanışın hiç şaşırtmadı tam...

huaweı mt7-l09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tamcıkkkkkkkkkk yine yaptı yapacağını

Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

***EGCYO*** EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
    ***EGCYO*** EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

** Şirketimizin Yönetim*Kurulu*toplantısında, bağlı şirketimiz Doğa Tarım Hayvancılık Gıda*Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi hayvancılık ve çiğ süt üretimi ile*ilgili son iki senedir özellikle Tarım sektöründe gözlemlenen ekonomik*konjunktur gereği, Denizli'de bulunan tesisimiz için kapsamlı bir kapasite,*yeniden yapılanma ve iş planı değerlendirme ve revizyonun yapılmasına oybirliğiyle karar*verilmiştir.
    Kamunun bilgisine sunarız.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/632967

BIST

Sayfa 86/300 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •