Sayfa 86/125 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon
Arama sonucu : 999 madde; 681 - 688 arası.

Konu: GWIND - Galata Wind Enerji A.Ş.

1. Neden GWIND

Yeşil enerji : büyümek için ucuz finansa ulaşma olanağı ve her yıl artacak karbon sertifikası geliri.

Süpriz içermeyen gelir yapısı , % 90 oranında günlük satış geliri hesaplanabilir.

2022 2. çeyrek itibari ile net nakit pozisyonuna geçmesi,

Döviz borcuna karşılık ,yekdem satışlarından döviz geliri ede eden ,doğal hedge sahip olması,

Karından yüksek temettü dağıtma oranı ,

Taşpınar santralin de hibrit güneş enerjisi yatırımı ile 2023 de satış gelirini döviz bazında arttırma imkanı,

Güçlü nakit akışı,

Son zamanlarda yabancı alımlarında ki artış ( potansiyelinin fark edilmesi)

İthal kömür , doğalgaz santralleri gibi dışa bağımlı olmamasına karşın onların maliyetlerindeki artışından fiyatlama olarak istifade etmesi.(2023 de aynı şartlar devam edecek gözüküyor)

Mevcut AUF la belirlenen elektrik fiyatları (AUF: usd , üfe ve dağıtım bedelinde ki artışa göre belirleniyor) satış gelirlerin de düzenli bir artışa neden olacak.

2022 de sermayesinin üzerinde bir kazanç elde etmesinin beklenmesi.

Doğaya zarar vermeden kazanç elde eden bir şirkete ortak olmanın verdiği manevi tatminle kendinizi iyi hissetmeniz.

Yatırım tavsiyesi değildir , herkes kendi araştırmasını yapabilir , gayet şeffaf bir şirket.

2. Güzel özet için teşekkürler, son günlerdeki yabancı alımları gerçekten süper. 2Ç dönemsel rüzgar etkisinden dolayı en zayıf çeyrek olsa da 3Ç ve 4Ç toplamı 450 milyon net kar bekliyorum. Toplamda 750 milyon aşılabilir. Tabi ki rüzgar, Üfe, döviz gibi değişkenlerle rakamda değişiklikler olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Güzel özet için teşekkürler, son günlerdeki yabancı alımları gerçekten süper. 2Ç dönemsel rüzgar etkisinden dolayı en zayıf çeyrek olsa da 3Ç ve 4Ç toplamı 450 milyon net kar bekliyorum. Toplamda 750 milyon aşılabilir. Tabi ki rüzgar, Üfe, döviz gibi değişkenlerle rakamda değişiklikler olabilir.
    Sayın Frqn21, ben de bu sene sonu için 700 milyon hedefliyorum şimdilik. Kur artışının devamıyla, enerji fiyatlarının ve ptf'lerin yükselmeye devam etmesiyle beraber yazdığınız rakamların üstü muhtemel görünüyor. Yeter ki pervaneler dönsün, güneş olsun. Stres yok, sabır yeterli.

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : TheTaurus; 15-06-2022 saat: 10:00.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kafaların en rahat olduğu hisse. Borç yok, hammadde maliyeti yok, satılan mal fiyatı artışı var, temettü var, yatırım var. Daha ne olsun.

5. Aynen dediğiniz gibi. Holding buradan gelen nakit akışını gördükçe yeni yatırımlar için iştahı daha fazla artacaktır. Mevcut hibrit yatırımlara ek yeni yatırımlar beklerim.

SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : TheTaurus; 17-06-2022 saat: 15:19.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. 01.04.2022-18.06.2022 arasında gerçekleşen üretim üzerinden (veriler epiaş şeffaflık platformundan alınmıştır) tahmini 2Ç üretim miktarı hesaplanmıştır. Ortalama kur ile Yekdem gelirleri ve tahmini ortalama çeyreklik azami uzlaştırma fiyatı ile Yekdem dışındaki santrallerin hasılat tahmini yapılmıştır. 3Ç ve 4Ç için geçmiş yıl aynı dönemler üzerinden tahminlerde bulunulmuştur. Tahmini çeyrek bazlı ortalama kur ile hasılat tahmini yapılmıştır. Kur ve AUF hangi çeyrek için kaç alınmış tabloda görülmektedir.

7. Sayın Frqn21, hesaplama için elinize sağlık.

7.97 de ne yapacağı önemli.. kırılırsa 7.64 aktif olur... ne olursa olsun, dönüşü güzel olacak..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 86/125 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •