Originally Posted by myfinans Bitcoine gelin diyorlar %12 artmış Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃
Originally Posted by Webster Sanmam ustad 9 da girdim 9 bucukta geri geldi para Size satmak istemediler o zaman OKT sattı ne olduğunu gördük😂😂
Originally Posted by Webster Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃 Çinliler alıyormuş Yuan dolara karşı aşırı değer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmişler
Originally Posted by myfinans Size satmak istemediler o zaman OKT sattı ne olduğunu gördük😂😂 Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Şıııı...
Originally Posted by myfinans Çinliler alıyormuş Yuan dolara karşı aşırı değer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmişler Ustad biz daha korkudan nzor alamiyoruz Olmadik sanal birseyemi guvenecegiz 😃😃
Originally Posted by Webster Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Şıııı... Aklınıza gelen başınıza gelmiş
Originally Posted by admustafa Aklınıza gelen başınıza gelmiş Mudurmusunuz
Originally Posted by Webster Mudurmusunuz Üstat sizi tanıyalım biraz Burada az çok herkes kendinden bahsetti
Forum Rules
Yer İmleri