Sayfa 860/1003 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Abey onu hiç bilmiyorum takip de etmiyorum ama buraya ne zaman yorumunu yazsalar tammm tersi çıkıyor yine tersi olmasın dalgaci abey sen tecrübelisin daha iyisini bilirsin.
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    eğer Işık Ökte dediklerinde samimi ise TL bazlı düşüşlerle tarihi dolar bazlı diplerimize gelmek çokta olasılık dışı değil gibi...bol şanslar...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

imkanım olsa vergi beyannamesini zorunlu kılarım.. herkes..oy kullanan herkes.. çalışmayan insanlar, ev kadınları, yaşlı teyzeler dedeler vb dahil..

ancak o sayede bilinç oluşacak.. o bilinç olmadığı için mevcut zihniyet babasının parasıymış gibi bizim paramızı kullanıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben de bekliyorum ama gidecek olanı bulmak da zor. Pandemi dönemi gibi her aldığın gitmeyebilir, akraba olabiliriz

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Piyasa değeri yıllık cirolarinin altında olanlarina bakınız. Fikir vermesi acisindan.. bir de yavsak patronları olmasın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    666 da şeytana uyup satmak mı gerekirdi acep...
    Yok ikna edemedim, satmam dedi kötü günlere saklıyormuş
    Aynı bizim Temettücü emekliliğini bekleyen hisseci arkadaşlar gibi yıllarca taşıyanlara benziyor
    Laf açılmışken geçenlerde bi yerde okumuştum, adam emekli olmuş aylık maaş 3500 aylık temettü geliri 25000 diyor.
    böyle bir durum olur mu, şaka mı yazmış
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey onu hiç bilmiyorum takip de etmiyorum ama buraya ne zaman yorumunu yazsalar tammm tersi çıkıyor yine tersi olmasın dalgaci abey sen tecrübelisin daha iyisini bilirsin.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecagri
    öncelikle tebrikler ve kazancınız daim olsun.
    sadece ışık ökte değil takip etmediğim tv ve kuş sitesi dahil kimseyi takip etmedim bugüne dek ve etmeyi de düşünmem...fakat geçenlerde burada yabancı yatırımcıların ilgisi ve bilgi istekleri ile ilgili bir paylaşım yapılmıştı benimde oradan aklımda kalmış...fakat BBVA nın isteği ve bildiğim 4-5 aydır ispanyolların bazı şirketlerle ortaklık görüşmeleri, memleketimin varlıklarına sudan ucuz sahip olma istekleri...ve bu durumu övünç olarak deklare etmemiz...manidar...hep beraber göreceğiz uzak olmayan bir zaman diliminde...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. Fakirler nassınız bugün

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yeni senaryo,
    Osman kavala serbest bırakılacakmış..

Doları düşürmek için!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haber kaynağı nedir sn keremalkm ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    şunu ifade etmek isterim. hisse satmakla vobda short açmak farklı şeylerdir.

an itibariyle şuanda bir short emaresi yok.göstergeler max. alışta ama rallide bunun bir önemi yok.

elbette bu sert yükselişin bir düzeltmesi olacak.ama ne zaman?

o niyetle sabırla beklerim..belki yarın belki gelecek hafta.

Sayfa 860/1003 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •