Sayfa 861/885 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. nasrettin hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok...tüm suç yatırımcıda mı ?? neyse olan olmuş artık bu dip fiyatlardan hisselerimi hırsızlara teslim etmeyeceğim...herkesin kararı kendinedir...kimseye al sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...ben her zaman umutvar olmuşumdur...umarım son çeyrekte denetimli olacak bilançoda gerçek bilançoyu ortaya koyarlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasrettin hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok...tüm suç yatırımcıda mı ?? neyse olan olmuş artık bu dip fiyatlardan hisselerimi hırsızlara teslim etmeyeceğim...herkesin kararı kendinedir...kimseye al sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...ben her zaman umutvar olmuşumdur...umarım son çeyrekte denetimli olacak bilançoda gerçek bilançoyu ortaya koyarlar...
    Herkes rahat olsun bu şaibeli yavsak yonetim geçmişte yaptığı gibi mali topladığı anda bir mazeret bulup yukarı taşırlar .bu arada Suzan hanimin geçmişindeki saibeleri ogrenmis olduk ey cıvık yönetim bu kadar hakeretlere rağmen bir aciklamaniz yokmu buraları okumuyormusunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Herkes rahat olsun bu şaibeli yavsak yonetim geçmişte yaptığı gibi mali topladığı anda bir mazeret bulup yukarı taşırlar .bu arada Suzan hanimin geçmişindeki saibeleri ogrenmis olduk ey cıvık yönetim bu kadar hakeretlere rağmen bir aciklamaniz yokmu buraları okumuyormusunuz.
    arkadaşlar hep bu düşüşlerde kasti bir baskının olduğunu tahmin ediyordum..hiç tepki vermeden bir hissenin direk düşmesi hayatın olağan akışına terstir...bilançoda çevirdikleri bu oyundan sonra yüzleri tam olarak anlaşıldı..geçmişte hep patrona küfürler ediyorlardı bende bunlar kendi işini yapıyor neden küfür ediyorsunuz diye kızardım...şimdilik de fazlasını hak ediyorlar diye düşünüyorum...yazıklar olsun bunlara...suzana da enese de babasına da yazıklar olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ekibin işlem yaptığı kurumlar belli. Ne yapmaya çalıştıkları da ortada.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    290 milyon ciro 20 milyon kar

bütün yıl boyunca bir arpa boyu yol alınamamış

bu nasıl iş yahu

bir de kısa vadeli borçlar kalemini büyütmüşler

benim için büyük fiyasko
    Tıpkısının aynısını yaptılar...Hemen arkasından da hareket başlamıştı ve -ne hikmetse- önce bilançolar düzeldi sonra Skumtech felan...Ver coşkuyu !...Yatacak yeriniz yok gerçekten...Bir ara ben de tamam artık bu iş oldu, artık sadece şirkete odaklanmışlar, sür abicim demiştim ancak yanılmışım...Bende de kötü mötü biraz mal var, üstadların dediği seviyelere getirirlerse biraz daha alırım...Sayın Akinkktrk haklı, illaki bir şeyler bulur havuç gösterirler bir süre sonra...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tıpkısının aynısını yaptılar...Hemen arkasından da hareket başlamıştı ve -ne hikmetse- önce bilançolar düzeldi sonra Skumtech felan...Ver coşkuyu !...Yatacak yeriniz yok gerçekten...Bir ara ben de tamam artık bu iş oldu, artık sadece şirkete odaklanmışlar, sür abicim demiştim ancak yanılmışım...Bende de kötü mötü biraz mal var, üstadların dediği seviyelere getirirlerse biraz daha alırım...Sayın Akinkktrk haklı, illaki bir şeyler bulur havuç gösterirler bir süre sonra...YTD
    Aynı durumu bende yaşıyorum,büyük hayal kırıklığıı..
    Ama devam edeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Çok haklıymışsınız bugüne kadar yaptığınız eleştirilerde..

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Çok haklıymışsınız bugüne kadar yaptığınız eleştirilerde..
    Değerli paydaşlar ben genelde uzun vadeciyimdir canımın sikildigi yönetimin namusuzlugudur yoksaki berkosanin 3 yıl içerisinde 300 milyon kar üretme kapasitesine sahip olduğuna inanıyorum ki bu oldukça yüksek bir olasılıktır.berkosanin sermayesi düşük fk yi enaz 23 gibi düşünürsek kağıdın 250 li rakamları görmesi muhtemeldir.kagidin handikapi halka açıklık oranı fazla bunun dışında bir sıkıntı görmüyorum.sayet 19 lu rakamlara gelirse 70 k daha mal alır arkama yaslanirim.
    Benim için bu sayfa kapanmıştır bundan böyle buralarda fazla yorum yapmayacağım ama yinede takipte kalacağım aranızda istemedende olsa sitem ettiğim arkadaşlar varsa özür dilerim sağlıcakla kalın.

Sayfa 861/885 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •