Sayfa 863/1002 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    %3 yazan mı? o rakam bürüt, neti bulmak için 14'e bölmek gerektiğe göre günlük %0,2 ayda %6 eder..onda bi bit yeniği vardır yine de..bankayla görüşen olursa yazsın detayları.
    %5 stopaj kesilecek.
    İndirim uzamazsa stopaj %15 olacak.

Oran iyi, stopaj güzel, daha ne isteriz.

MKK degil de ben tefas a baktim benim excel dekiler ile ayni
    MKK gece 24.01 de bile dogru deger veremiyor ki..

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Beyler MKK ya bakabilirmisiniz. Fın Fiyatları düşmüş görünüyor sabaha göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sube secince sembolik deger veriyor sonra MT ile konusup ayar edersiniz

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şurdan vadeli yapın,Erimez para.
    https://www.isbank.com.tr/vadeli-tl

Kanalı şube olarak seçin getiriye inanamayacaksınız.

4. İş portföy IPJ nin izahnamesinde TSI 16:30-17:00 arası Bloomberg ortalaması kullanılır yazıyor. Nasd** TSI 17:30 da açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bir gün öncenin kapanış değerleri mi kullanılıyor. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bugün IPJ -1,5 getirmiş +0,69 kur farkını da yemiş yani -2,19 yapmış gerçekte. Nasd** kapanışa doğru topladı yarının getirisi yani 8 Aralık'ta tefasta göreceğimiz getiri AFT ve YAY dan çok daha fazla olmalı bu mantıkla değil?

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    İş portföy IPJ nin izahnamesinde TSI 16:30-17:00 arası Bloomberg ortalaması kullanılır yazıyor. Nasd** TSI 17:30 da açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bir gün öncenin kapanış değerleri mi kullanılıyor. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bugün IPJ -1,5 getirmiş +0,69 kur farkını da yemiş yani -2,19 yapmış gerçekte. Nasd** kapanışa doğru topladı yarının getirisi yani 8 Aralık'ta tefasta göreceğimiz getiri AFT ve YAY dan çok daha fazla olmalı bu mantıkla değil?
    Geriden geldiği gibi, nasdag değil solactive

is karma ve degisken fon lar bu aksamki degerleri yarin ort bas eder kardesim
    merak etme
    su anda nasdAK yuzde 1+

Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    İş portföy IPJ nin izahnamesinde TSI 16:30-17:00 arası Bloomberg ortalaması kullanılır yazıyor. Nasd** TSI 17:30 da açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bir gün öncenin kapanış değerleri mi kullanılıyor. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bugün IPJ -1,5 getirmiş +0,69 kur farkını da yemiş yani -2,19 yapmış gerçekte. Nasd** kapanışa doğru topladı yarının getirisi yani 8 Aralık'ta tefasta göreceğimiz getiri AFT ve YAY dan çok daha fazla olmalı bu mantıkla değil?

Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Hayir o 0.69 yarina etki edecek olan deger
    Cuma kur etkisi 2.04 tu
    Yani kur olmasa sizin fon eksi 3.5 tan fazla yapmis
    Normal cunku cuma aksami nasd** coktu!

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bist dolar bazında çok ucuz diyorsunuz. Eskiden böyle durumlarda yabancılar yüksekten dolar bozdurup borsaya girer sonra da hisselerini yüksekten satıp düşük kurdan dolar alır giderlerdi. Şimdi neden gelmiyorlar?
    Güven duymadıkları için gelmiyorlar... yani şu an gelmiyorlar... ama bence bu hiç gelmeyecekler değil... güven olsun BİST eski seviyesinin de dolar bazında üstüne çıkacak bence...

Sayfa 863/1002 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •