Sayfa 863/1006 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen bana sağlam gidecek bi 30 kaadı bul... onun vadelisine lönk girem
    hisse almam, ama vadelisi dersen tam benim işim
    X12 yapacak hisseye denk gelemedik çıtak dayucuğum yannuş anlamada üüüle bi hisse yok, şehir efsanesi onlar, sen alınca zınk diye suyuniçine itiyorlar, soona debelen dur aylarca
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    amerika fena dalacam demiş haberiniz olsun
    olayın olduğu akşam
    senatör John Cornyn:
    Target Tehran

iyi rüzgar yapıyorlar ama bakalım ne olacak

Türkiye'ye F-16 satışında 'Yunan adası' iddiası

Yunan kamuoyunda tartışma yaratırken ülkenin önde gelen gazetelerinden Kathimerini çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, Türkiye'nin ABD'den satın alacağı F-16 savaş uçaklarının Yunan adaları üzerindeki uçmaması ve yalnızca NATO'nun amaçları doğrultusunda kullanabileceği şartı getirildiğini ileri sürdü.

Gazeteye konuşan "güvenilir diplomatik kaynaklar", bu şartı içeren gizli bir mektubun ABD Dışişleri tarafından ABD Kongresi'ndeki komitelere gönderildiğini aktardı. Mektupta, Türkiye bu şartı ihlal ederse ABD'nin F-16 programını sonlandırma taahhüdünde bulunduğu da iddia edildi.

Alman ekonomisi 2023'te daraldı
    Alman ekonomisi geçen yılın son çeyreğinde yüzde 0,3 daraldı. Mevsimsellikten arındırılmış veriler göz önüne alındığında 2023'te Alman ekonomisinin yüzde 0,1 daraldığı gözlendi.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şu günde zorla kendimize TECAVÜZ ettirecektik ya la

939250... 1500 verdim çıktım
    942150--940450 ile... geri aldım dayu paramı

6. Blomberg'de Agesa Ceo'su var. 'Bes fonları her yıl enflasyonu ortalama %5 yeniyor'diyor..
    Soruyorum hangi enflasyonu ;Tuik - Enag?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    942150--940450 ile... geri aldım dayu paramı
    buralar şortlama yerleri dayuuuu....böyle kazanamazsın .az az deilllll çok çok kazannnnn....açlığa değil.....bol bol kazanmak için.....büyük resme bak bence......

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye'ye F-16 satışında 'Yunan adası' iddiası

Yunan kamuoyunda tartışma yaratırken ülkenin önde gelen gazetelerinden Kathimerini çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, Türkiye'nin ABD'den satın alacağı F-16 savaş uçaklarının Yunan adaları üzerindeki uçmaması ve yalnızca NATO'nun amaçları doğrultusunda kullanabileceği şartı getirildiğini ileri sürdü.

Gazeteye konuşan "güvenilir diplomatik kaynaklar", bu şartı içeren gizli bir mektubun ABD Dışişleri tarafından ABD Kongresi'ndeki komitelere gönderildiğini aktardı. Mektupta, Türkiye bu şartı ihlal ederse ABD'nin F-16 programını sonlandırma taahhüdünde bulunduğu da iddia edildi.
    öyle şey mi olurmuş diyeceğim de... olur

bizimki, herşeyi kabul eder, etmek zorunda... öyle olmasa idi, F-16 ları almadan İSVEÇ'i onaylamaz dı

var bizimkilerin bir karın ağrıları ama du bakalım, nereden patlayacak

Sayfa 863/1006 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •