1 hafta öncesinde açıklanır muhtemelen..doların oynakligi artabilir şayet o günlerde az değil 300 baz etki yapıyor stopaj indirimi ...sirketleri doların çıkması faizin çıkmasından daha çok etkiliyor özellikle iç piyasaya çalışan şirketleri ..vatandaş herşeyden kisiyor dolar çıkınca şirketler esnaf iş yapamiyor ..mesela cep operatörü bayisi olan bir arkadasim var 6 işçisinden 2 sini cikarmis isler azaldı diye...vatandaş konuşmasından cep telefonundan bile kismis demek ki .
Yapıkredi eski mt beni cepten aradı tekrar bizi düşünmezmisiniz şuan sizin miktara %26 faiz verebiliriz dedi vakıfbankta %26 veriyor dedim müdürle görüşüp size dönerim dedi ama %26 üste çıkamadı bu arada miktar 500k+
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.
bu avanaklar nasıl bir ülkeye girdiklerinin farkında değiller.
doları satıp faize koyup bir süre sonra tekrar dolara döndüklerinde ellerinde daha fazla dolar olacağını sanıyorlar...
bunların sattıkları dolarları alıp üzerine tavuk gibi kuluçkaya yatmak lazım, ta ki yumurtaları geri almak için bize yalvarıncaya kadar...
yatırım tavsiyesi değildir.
İşbank 32 güne 23 , 300 için
Alenichev hocam nerelerdesin
Ing turuncu 24 e dusurdu. Planiniz nedir?
Aklimdan gecen burgan dijital gunluk. Ama onada hic guvenmiyorum. Yada kademeli dolara gecis mi? Stopaj indirimi de biterse 24 faizin de anlami kalmayacak gibi. Fikir verebilirmisiniz?
Yer İmleri