Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

*tcmb: Cari işlemler hesabı 12 aylık dönemde 17,04 milyar dolar açık verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Doğu Perinçek’e İmamoğlu cevabım! Sabahattin Önkibar

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek önceki akşam Ulusal Kanal’da Ekrem İmamoğlu’nun Amerikan projesi olduğunu söyledi ve delil olarak şunları sundu:

*Ekrem İmamoğlu’nun, “İstanbul Ankara’dan yönetilemez” ifadesi.

*Bartholomeos’u ziyaret etmesi.

Doğu bey aynı TV programında ismimizi zikrederek Aydınlık Gazetesi yazarı olarak Ekrem İmamoğlu’na destek verdiğimizin altını çizdi.

‘İSTANBUL ANKARA’DAN YÖNETİLEMEZ’

Ekrem İmamoğu’nun “İstanbul Ankara’dan yönetilemez” ifadesinden eşittir “Washington’dan yönetilmesini istiyor” gibi bir sonucu çıkarmak çok ileri bir yorumdur ki bu ve benzer ifadeleri yakın geçmişte merkez sağdakiler dahil pek çok siyasetçi mahalli seçimlerde kullanmıştır.

İlaveten Ekrem İmamoğlu’nun o ifade ile kastının “Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan İstanbul’u yönetmesine itiraz etmesidir” şeklinde olduğu yönünde bir değerlendirmeyi yakın çevresinden dinledim.

Keza Bartholomeos’u ziyareti ise seçime girecek olan bir siyasetçi için olağandır.

Söylemek istediğimiz bu iki soyut verinin İmamoğlu hakkındaki, “Amerikancıdır” hükmüne yetmeyeceğidir.

Tam bu noktada soralım:

İMAMOĞLU BUNLARI MI YAPTI?

1) Ekrem İmamoğlu, Tayyip Erdoğan misali devlette hiçbir görevi yokken ABD Başkanı tarafından Beyaz Saray’da ağırlandı mı?

2) Ekrem İmamoğlu, mevcut iktidarın devleti FETÖ’ye teslim etmesi misali, yönettiği Beylikdüzü Belediyesi’ni FETÖ’ye teslim etti mi, PKK’yı kadrolaştırdı mı?

3) Ekrem İmamoğlu yine Erdoğan ve benzerlerinin geçmişte yaptığı gibi seçim öncesi ABD’ye gidip malum merkezlerden destek talep etti mi?

4) Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ, PKK ve ABD ile zere bir bağı ve ilişkisi olsa bütün istihbarat bilgilerini elinde tutan AKP iktidarı susar mıydı ve seçim sürecinde ortaya dökmez miydi?

5) Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım gibi kanunda hile yaparak FETÖ’cü bir militan olan Alpaslan Altan’ı bir aylığına Ulaştırma Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı yapıp, hemen akabinde Anayasa Mahkemesi üyesi olmasının önünü açmış mıdır?

HALKIN YENİ LİDER ADAYI

Bütün bu soruların cevabı , “Hayır” ise, iki isim yani Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında hangisini tercih etmemiz gerekiyor gün gibi ortada değil mi?

Kuşkusuz, “Oyum ne ona, ne ona” denilebilir ve daha ideal adaylar gösterilebilir lakin reel politik diye bir realite var. “Hayır ben onu tanımam” derseniz, işte o zaman cemiyetten ayrışıp cemaat olursunuz.

Bakın ben Ekrem İmamoğlu’nun avukatı değilim.

Hiçbir özel yakınlığım yok.

Ona verdiğim destek ise eski ifade ile ferasetine güvendiğim Türk Milletinin onu oyuyla lider adayı olarak tescilleyip topluma sunmasıdır.

31 Mart sürecinde yapılan büyük iletişim taaruz ve karartmalara rağmen İstanbul’da AKP’den seçimi almak siyasal İslamcı anlayışa karşı zafer kazanmaktır.

LAİKLİK VE ATATÜRK İÇİN ÜMİT IŞIĞI!

Evet Türk Milleti sözde münevverleri ile burjuvazisinin yapamadığını yaptı ve topluma bir lider adayı sundu.

Benim önemsediğim ve desteklediğim husus budur.

Kuşkusuz CHP içinde FETÖ-PKK-ABD yardakçısı bir damar var ve Sayın Perinçek orada yüzde yüz haklıdır. Ancak çok iyi araştırdım Ekrem İmamoğlu o damardan değil.

Hülasa halifelik ihyasının bile dillerde olduğu bir dinci dönüşüm sürecinde Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaşların aldığı oylar, gerçekte laikliği ve Atatürk’ü yaşatma adına milletin yarınlarımız adına yaktığı ümit ışıklarıdır...

https://www.aydinlik.com.tr/dogu-per...ari-nisan-2019
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İstifa ediyorum çünkü! Sabahattin Önkibar

İstifa ediyorum çünkü!

Tam 10 yıl önceydi. Ulusal Kanal Genel Müdürü Turan Özlü aramıştı: “Sabahattin Bey Ulusal Kanal’da program ve yorum yapmanızı istiyoruz.”

Dönem Ergenekon tezgahı ile vatanseverlerin avlandığı yıllardı ve öncelikli hedef Ulusal Kanal’dı. Buna rağmen programımın içeriğine müdahale edilmemesi kaydıyla yapılan teklifi kabul ettim.

Bir süre sonra günlük yayına geçen Aydınlık gazetesi için Ferit İlsever’den davet aldım.

Ferit Bey’in yaptığı bu çağrıyı, “Ben bazı konularda sizden farklı düşünüyorum. Size uymam” gerekçesiyle bir yıl beklettim ve sonrasında Aydınlık’da yazmaya başladım ki 7 yılı bitirdik.

NİYE Mİ AYRILIYORUM?

Ve bugün ayrılık zamanı.

Niye ayrılık diye sorarsanız cevabım şudur:

Ben Aydınlık gazetesi ile Ulusal Kanal’a emperyal bir proje olan siyasal İslamcı AKP iktidarı ve onun türevleri olan dinci cemaatlerle mücadele etmek için gelmiştim.

Yıllarca bunu çok iyi yaptık lakin bir süredir Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal’da iktidarı desteğe yorumlanacak yayınlar gözlemliyorum.

Keza, beka ticareti yapan iktidara dolaylı destekler söz konusu.

Dahası, 2014 seçimlerinde Aydınlık gazetesi tarafından “Aslanlı Yolun Adayı” olarak desteklenen Mansur Yavaş’ın, 31 Mart seçimlerinde manşetlerle infaz edilmesine şaşkınlığım var.

Aynı şekilde yine 31 Mart seçiminin arefesinde AKP İstanbul Adayı Binali Yıldırım’ın, Doğu Perinçek tarafından ziyaret edilmesini hiç anlamlandıramadım.

TAYYİP Mİ, İMAMOĞLU MU?

Evet ne oldu da Doğu Perinçek’in Ergenekon savunmasında Gladyo’nun iki numarası dediği Tayyip Erdoğan’a bugün örtülü destekler veriliyor?

Dün devleti FETÖ’ye teslim edip, PKK’ya operasyonu yasaklayanlar, bugün milli ve kurtarıcı ama milletin milyonlarca oy alarak lider olarak tescil gören Ekrem İmamoğlu gayrı milli öyle mi?

Doğu Perinçek’in “Amerikancı” deyip hücum ettiği Ekrem İmamoğlu, Doğu Perinçek’in vekili olarak Şule Perinçek’i ABD’ye götüren Türk-Amerikan Dernekleri (ATAA) tarafından bile selamlanmadı. Söyleyin bu Ekrem İmamoğlu nasıl Amerikancı?

Dün de yazdım ben Ekrem İmamoğlu’nun fedaisi ve avukatı değilim. Sadece ülkem için çıkış yolu arayan yurtsever bir gazeteciyim.

Kişiliğine ve mücadelesine büyük saygım olan Sayın Perinçek cevaplamalıdır, Tayyip’le Türkiye kurtulabilir mi?

YURTSEVERLİKTE BERABERİZ

Bu mümkün değilse, milletin hür idaresi ile önerdiği Ekrem İmamoğlu gibi isimleri peşin hükümlerle yaftalamak Türkiye’yi lider olarak seçeneksiz bırakmak ve dolaylı olarak Tayyip’e hizmet etmek olmuyor mu?

Hülasa bu ve benzeri bazı konularda ayrılığımız derinleştiği için Aydınlık’da yazı yazmam ve Ulusal Kanal’a program yapmam artık mümkün görülmüyor.

Ancak şunu ısrarla belirtmek isterim.

Son tahlilde yani büyük resimde Sayın Doğu Perinçek ile arkadaşları büyük ve gerçek vatanseverlerdir ki bunun kanıtı her dönem hapse girmeleri ve her şartta ısrarla Türkiye demeleridir.

Ermeni iddialarına karşı büyük mücadeleden, FETÖ ihaneti ile boğuşmasına kadar bu ülkeye tarihe geçecek önemli katkılar sunmuşlardır.

Bizim Doğu Bey ve arkadaşları ile ayrılığımız siyasi metot farklılığıdır. Yurtseverlikte bir ve beraberiz.

Aydınlık’ın güzel ve yiğit okurlarına selam olsun!

https://www.aydinlik.com.tr/istifa-e...ari-nisan-2019
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

MART IN SONU GERÇEKTEN BAHARMIŞ...YAZIDA GÖRECEĞİZ İNŞALLAH

Arap haber kanalları, Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir’in istifa ettiğini bildirdi.11 Nisan 2019 Perşembe 10:31Sudan’da Ömer El Beşir’in 30 yıllık diktatörlüğü sona erdi. Al Hadath televizyonuna konuşan bir bakan, Beşir’in istifa ettiğini ve bir geçiş konseyi kurulması için görüşmeler yapıldığını duyurdu. Kaynak: SON DAKİKA! Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir istifa etti

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

https://halktv.com.tr/gundem/hsbc-ge...erildi-390362h

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Selim Kervancı'nın 6 haziran 2013 tarihinde Twitter üzerinden retweet ettiği bir video ile o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Kaynak: HSBC Genel Müdürü Selim Kervancı hakkında karar verildi

haberin tamamını okuyun...bir muhbir vatandaş nasılsa bu kişinin rt ettiği bir videoda suç unsuru bulmuş ve cs a şikayet etmiş

ARAMIZDA MUHBİR VATANDAŞLAR DOLAŞIYOR
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. İyi günler

Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •