Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    onun için türev piyasalar var...
    türev isinden ancak Accnin türenden sorumlu personeli kadar anlarım üstat 🤣

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bak ustadim
    Tamda dedigimle ortusuyor
    Bu yaptirim degil
    Aba altindan sopa gosterme
    Rusyadan uzak dur diyor

Vira bismillah
    Ilki benden gelsin
    Tte eksi 0.96

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    döviz almayı sevmem ama sanırım küçük küçük te olsa altın fonu bulundurmayı düşünmem gerekecek.
    ben altın fonu yerine gram altın tercih ediyorum , iş bankasından .... iş bankasında dövizde alış satış avantajlı değil fakat altın alım satım fiyatları makul... 9 adet altın fonu var , bunların tefasta portföy içeriklerine baktığımda kimisi % 90 üzeri kıymetli maden taşırken kimi fon da % 50 - 40 kıymetli maden taşıyor , kalan yüzdeleri de kira sertifikası devlet tahvili v.b. ne dağıtmış... Madem altına yatırım yapıyorum saf olanını alırım ister .999 olsun ister .995 yeter ki ne aldığımı bileyim... haaa altın düşerken , portföyünde kıymetli maden yüzdesi az olan bu altın fonları , portföylerindeki taşıdıkları diğer enstrümanlardan dolayı , altının düşüşünden daha mı az değer kaybetmiş geçmişte o süreçte ... onu da finnette falan grafik üzerinde açıp korelasyonlarına bakmalı gram altın ile...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

5.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    ben altın fonu yerine gram altın tercih ediyorum , iş bankasından .... iş bankasında dövizde alış satış avantajlı değil fakat altın alım satım fiyatları makul... 9 adet altın fonu var , bunların tefasta portföy içeriklerine baktığımda kimisi % 90 üzeri kıymetli maden taşırken kimisi % 50 - 40 taşıyor kalanı kira sertifikası devlet tahvili v.b. ile portföyü dağıtmış... madem altına yatırım yapıyorum saf olanını alırım ister .999 olsun ister .995 yeter ki ne aldığımı bileyim... haaa altın düşerken , portföyünde kıymetli maden yüzdesi az olan bu altın fonları , portföylerindeki taşıdıkları diğer enstrümanlardan dolayı , altının düşüşünden daha mı az değer kaybetmiş geçmişte o süreçte ... onu da finnette falan grafik üzerinde açıp korelasyonlarına bakmalı gram altın ile...
    İş Bankası gramda makas kaç oluyor genelde gün içinde?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    İş Bankası gramda makas kaç oluyor genelde gün içinde?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazımı düzeltip güncelledim.... yaptığın alıntıyı ve sorunu silip tekrar , sorar mısın
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bak ustadim
    Tamda dedigimle ortusuyor
    Bu yaptirim degil
    Aba altindan sopa gosterme
    Rusyadan uzak dur diyor
    ne zaman ki rusya ile yakınlaşmışız başımız hep ağrımış... tarih öyle diyor...

Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •