Sayfa 865/1002 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Dun uzmanlarin dedigi gibi Hdp de gelse %50 alamazlar artik..Bu sebeple masa bitti secim sonucu belli oldu. Bunlarda ne guven kaldi ne siyasi ahlak kaldi ne projeleri ortada var..Masaya bos yere geldiler gittiler...Artik bu saatten sonra tukurulen tükürük geri alınmaz..Meral tükürdu resmen. Endeks secim sonucunu erken aldi. O yuzden o kadar eksi azaldi pazartesi yukariya kismetse..Su ortamda Akp yi yenemediler ya yaziklar olsun..Bıraksınlar siyaseti..Memleket yonetemez bunlar..Zaten memleket zor durumda iyice çökerdi..Allah yardimcimiz olsun..

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Algı önemli algı.
    Kemal bey denilince insanlar yenilgi olarak algılıyor.
    Kaybetmeyle özdeşleştiriyor.
    Misal imamov çok iyi bir belediye başkanlığı yapmadı ama gene de popüler.
    Neden.
    Çünkü adam zafer olarak algılanıyor. Galibiyet olarak algılanıyor. 800 bin fark 2 seçim kollarını sıvadığı hareket ile algılanıyor.
    İnsanoğlu kazanan tarafta olana güce meyilli.
    imamov seçimi kime isterse ona kazandırır. kendi fikri nedir, kimden yanadır bilmiyorum.

ilk belediye başkan adayı olarak açıklandığında rte'yi ziyarete gittikten sonra basına konuşmuştu. bu adam kesin kazanır demiştim, tabii o zaman kimse inanmamıştı.

tüm siyasilerden farklı, değişik bir tarafı var.
    audentes Fortuna iuvat

3. Ekşisozluk, facebook, twittter, instagram fasa fiso en öz bilgi buradan alınıyor. Gidenlerin gelmesi normal.

Burada radikal PKK'cı dışında her görüşten akıllı insan var, ne olup bitiyor okuyunca sosyal medayada boğulmaya gerek kalmıyor.

Burayı borsacılar ve yetkililer muhtemelen takip ediyor, siyasteçilerin de takip etmesi lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tayyip in İstanbul belediye başkanlığı seçiminde esamesi okunmaz iken diğer partilerden biri bir aday çıkardı ve oylar bölündü kazandı. 2002 seçimleri öncesinde birisi koalisyonu dağıttı ve seçime götürdü. Şimdi iktidar ortağı. Seçim öncesinde merkez sağda bir ittifak kurulacaktı aynı böyle; bir ay önce soyadı Ağar olan birisi tak masayı dağıttı. Ve şimdi.
    Simulasyondayız bunu kabul edin. Dizayn ediliyor bizde yalandan oy veriyoruz. Halk olarak kendimize fazla anlam yüklüyoruz böyle bir şey yok. Dünya için siyaset "Türkiye de Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir konudur. "
    Bakarsınız bu kritik anlarda bu harakileri yapıp daha sonra nemalanan kişiler aynı çizgidedir. Nedense kendilerine merkez sağ derler ve vatandaşın başının üstünde yeri vardır

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tanrı'yı bir şeye benzetmek mümkün değil. Ama benzese Tanrı devlet gibidir diyebilirim. Dünyada günümüzde ve geçmişte çok devlet olmuş. Bana göre Tanrı en çok Türkiye Cumhuriyeti'ne benziyor ama parası olmayan fakir tanrı olmaz. Özal zamanında Sinagapur gibi olacağız demişti sonra 70 milyonluk Singapur olmaz dendi.

Kişi başı yıllık gelir acaba 500 bin dolar olsa Türkiye Cumhuryeti değişir mi, sanmam. Sizn anlatttıklarınız hep baki kalır.

5. Turgut Özal'ı andık, Allah rahmet eylesin.Malesef köprüyü sattırmam ve paşa paşa satarım dialoğu bugünlere gelmemizin önemli bir noktasıydı.

6. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    20d

Rusya devletine bağlı medya
    CHP: İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüşmelerinde 'iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini' iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler

https://sputniknews.com.tr/20230304/...067807150.html
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Fatih Altayli ������
    @fatihaltayli
    ·
    3 Mar
    Cumhurbaşkanlığı seçiminde önünüze böyle bir liste gelirse mühürü hangi ismin üzerine basarsınız?
    S. Demirtaş
    %8
    R. T. Erdoğan
    %13,8
    M. İnce
    %45,8
    K. Kılıçdaroğlu
    %32,4
    1.743.007 oy
    ·
    Kesin sonuçlar

Dün bu anketi burada paylaştım Tesadüfki bu anket toplantıdan çıkıldıktan sonra başlıyor , sonra bir bakıyorsun ince ankette görüldüğü üzere yüksek yüzde elde ediyor , aldığı oyların çoğunluğu sosyal medayadaki paralı trol ordusu yine bir tesadüf incenin 1. çıktığı gün Meral hanım çıkıp adaylık üzerinden sert bir basın toplantısı yapıp ortalık karışıyor.
    ne kadar tesadüflerle dolu gün olmuş.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 865/1002 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz