Elon Musk
@elonmusk
·
51d
Hope you have a good Sunday.
First day of the rest of your life.
Elon Musk
@elonmusk
·
51d
Hope you have a good Sunday.
First day of the rest of your life.
@erefefik
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
38d
Depremden sonra ilk istifa...
Devlet Bahçeli Beşiktaş Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti!
@erefefik
Deniz
@deniztuncer
Haluk Levent “çadırı bedava vermediler biz de satın almak zorunda kaldık çünkü saniyelerin bile değerli olduğu bir durumda pazarlık yapacak zamanımız yoktu” diyerek ilk günden bunu duyurmalıydı. Bunu paylaşmadı + olay ortaya çıktıktan sonra Kızılay’a toz kondurmamaya devam etti.DenizDeniz
@deniztuncer
·
8s
@deniztuncer
adlı kişiye yanıt olarak
Böylece Kızılay’a güvenmediği için parasını Ahbap’a bağışlayanların parası yine Kızılay’ın cebine girdi.
@deniztuncer
·
8s
Parası tarikatlara gitmesin diye Kızılay maden suyu dahi almıyor bu insanlar. Gerçekten şunun hasıraltı edilmesi büyük skandal.
@erefefik
Neye devam edeceğiz? Korku ve yalan imparatorluğu bu dünya.Hazar Tandoğan
@HazarTandogan
·
4s
Hayatım boyunca bu kadar, günlerce ağladığım olmamıştı. Bu çok derin bir acı. Kalbimle ve ruhumla ağlıyorum. Nasıl bir dünya burası? Gerçekten herkes insan değil. Yoksa bu kadar zulüm olmazdı. Her şeye rağmen güçlü, dimdik ayakta olmalıyız. Toparlanmalı ve devam etmeliyiz.
Boşverelim...Herşeyi boşverelim...Hiçbirşey yapmayalım. John Lennon böyle söylemişti galiba...
Demişti ki: “Haydi gel götüreyim seni de / Gidiyorum çünkü Çilek Tarlalarına / Hiçbir şey gerçek değil / Ve hiçbir şey yok kafaya takacak / Çilek Tarlaları sonsuzcasına”
@erefefik
@erefefik
Ercüment Devlet Yahnici
@edyahnici
·
1d
Futbol öyle bir sihir ki 21 günlük gündemi anında değiştirdi.
@erefefik
Alphan Manas
@alphanmanas
·
51d
Maçlara seyirci, sandıklara da seçmen alınmamalıdır.
@erefefik
2010 Haiti depremi sonrasını etüd ediniz.Ahmet Maranki
@maranki
·
3s
Bugün resmi açıklamalarda ABD hatay’da Sahra hastanesi kuracağını açıkladı..? Türkiye’deki afad yetkilerini açıkladığına göre şehirdekiyaralılar tamamen il dışındaki hastanelerde tedavileri tamamlandı veya devam ediyor !bu hastane kimin için kuruluyor⁉️ millet açıklama bekliyor🇹🇷
https://www.dogrulukpayi.com/dogrulu...ialar-dogru-mu
@erefefik
Yer İmleri