Algıyı al sat yapan adam yapan. Ben asla ve asla algı yapmadım. Tekrar söylüyorum herkes beni şikayet edebilir işlemlerim araştırılsın. Daha ne diyeyim ? Başım dik alnım açık.
Ufukla trade yapıyorum diyenler kimler bilmiyorum ama senin gibi beni sevmeyen çok. Çünkü doğruları konuşuyorum ve hissede düştükçe millet zarara girdikçe bir hedef belirliyor normaldir. Berkosanin eski grubunda ufuk ufuk isminde biri var mesela, kim bu bilmiyorum. Benim adımı kullanarak birçok şey yapılıyor yani.
Mesajlarına cevap vermedim çünkü her cümlen suçlayıcı içerik içeriyor ve argo kelimeler içeriyor saygısızca cümleler. Saygılı şekilde konuşsan telefonda bile konuşabiliriz. Dediğim gibi ben tertemiz şekilde yatırımımı yapıyorum.
Kötü giden şirkete nasıl iyi gidecek diyebilirim ki ? Şirkette işlerin yolunda girmediğini söyledim sence gitti mi 5 aydır. ? Tamda dediğim gibi çıktı. E dediğim çıktıysa hala neden umut pompalayanlar değilde ben suçluyum inanın anlamıyorume tabi herkesin karlari eridi sinirler gergin suçlu aranıyor. Bak mesela gene kötü bisey soyliyim bu hafta 23.80 üstü kapatamazsa halimiz ozaman duman olur mesela bir teknik yorum daha söylemiş olayım.
Neden hala buradayım çünkü kötü haber dipte gelir diye bekledik, kötü haber geldide artık toplar dedik ama düştükçe düştü artık insan nasıl satsın bu seviyelerden, birde inat diye bir duygu var. Tahtacı ve patron böyle kişiliksiz olursa benim gibi yatirimcilarida zarar etmek uğruna yıllarca inatla bekler. Bekleyeceğimde.
Batık şirketten kastım tabiki bir ironi. +50 yaşındasınız bunu anlamaniz. İşler yolunda değil daha kötüye gidiyor demek. Ki bu dediğimde cikti.
Şirket ve hakkımızda hayırlısı olsun.
Yer İmleri