Bence yabancı vadelide long pozisyonlanmış olabilir. Orada hisseyi fiziki almak için ilave taze para koyması gerekir o yüzden bence düşük tutmaya çalışıyor Fiziksel almak yerine fiyat artışına oynasa şimdiden gaza basmıştı.
Bence yabancı vadelide long pozisyonlanmış olabilir. Orada hisseyi fiziki almak için ilave taze para koyması gerekir o yüzden bence düşük tutmaya çalışıyor Fiziksel almak yerine fiyat artışına oynasa şimdiden gaza basmıştı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Belediye seçimlerinden sonra İstanbul hafriyat yerine dönecek gibi.
Enflasyon tekrar patlar faiz yeterli gelmez.
Para yastık altı dolar ve altında.
Millet düğünde bol bol altın takı resmi çektiriyor, ileride nereden buldun diyene altınları sattım demek için olabilir.
boykotun amacı SAFINI belli etmektir...ve OLAYI GÜNDEMDE tutmaktır.
Safını belli etmek: Nemrudun ateşine su taşıyan kuş gibi...ve o protest ruhu diri tutmak için.Sonucu etkiler veya etkilemez.
Hemen şu deniliyor :''AMA ŞUNLAR NEDEN BUNU YAPMIYOR VS...''
Onların yapmaması onların ayıbı .Onların onu yapmayışı bizim elimizden geleni yapmamamızı meşrulaştırmaz-etkisizleştirmez.
Bence asıl mesele O KATLİAMI VE İNSANLIK SUÇUNU SIRADANLAŞTIRMAMAK VE ÜLFET(KANIKSAMA) YAPMAMAKTIR.
İSRAİLİN istediği bu: gündemden düşsün de sessizce işi halledeyim ve gittiğim yere kadar gideyim.
Altın ithalatı ile kara para veya kayıt dışı para ilişkisi çok fazla.
Millet rüşveti vs altın olarak veriyor olabilir, alan da kuyumcuya gidip satıyor EFT yaptırıyordur. Sorana düğünde takılanlar vardı sattım diyecektir.
3 koyup 1 kalkan alman lazım yoksa kazanaman
![]()
Yer İmleri