Sayfa 869/1078 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    ''Borsada bazı şirketler var uzak durulması gereken şirketler.yani hiç bir değeri olmayanve amaçları da belli olmayan, yanlışlıkla halka[ açılmış''

Ama o hissleer birilerini de zengin etti, ediyor
    katılıyorum tabi kesinlikle uzak durulmalı, yanlarından geçilmemeli.
    katılmadığım yerse yanlışlıkla halka aşıldıklarırıdır
    hayırr bilinçi olarak kumar makinası olarak kullanılmak için halka açılmışlardır.
    Bakınız ben bu hisseleri almayın demiyorum. Öğrenin diyorum. Belki üstadım hatırlar. Geçen sene hatırı sayılır lot ile İHGZT vardı elimde. En son gördüğüm rakam 5 tl gibi bir şeydi
    3 ay önce GLRYH

Mesele önce neyi alacağını bilmek. Ödediğiniz bedel ne kadar aldığınız risk ne kadar. Alma amacınız..
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2. Son aylarda biste gelen ky o tür hisseleri alıyor kananatindeydim
    elhamdülilah
    öyle değilmiş, gelen yeni yatırımcının %90'ı bist 100 hissesi almış
    yani gelen ky o kadar bilinçsiz hareket etmiyor
    bu forumda yazıp çizen bir çok kişiden daha mantıklı hareket ediyor.

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bakınız ben bu hisseleri almayın demiyorum. Öğrenin diyorum. Belki üstadım hatırlar. Geçen sene hatırı sayılır lot ile İHGZT vardı elimde. En son gördüğüm rakam 5 tl gibi bir şeydi
    3 ay önce GLRYH

Mesele önce neyi alacağını bilmek. Ödediğiniz bedel ne kadar aldığınız risk ne kadar. Alma amacınız..
    Selim bey ben sizi az da olsa tanıyorum!
    bistte çöm değilim.
    gedzadan hatırlrsınız hani o çok yazan kişi, ismimi hatırlarsanız da zikretmeyiniz lütfen

selam ve dua ile

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Selim bey ben sizi az da olsa tanıyorum!
    bistte çöm değilim.
    gedzadan hatırlrsınız hani o çok yazan kişi, ismimi hatırlarsanız da zikretmeyiniz lütfen

selam ve dua ile
    Kusura bakmayın bende yaşlanıyorum herhalde. Hatırlayamadım. Umarım GEDZA dan kazançla ayrılmışsınızdır.
    GEDZA dediniz..
    Orada sevgili abimiz KÜTAHYALI vardı FÖTRŞAPKA abimiz vefat etmişti. Rabbim cennetine kabul eylesin. Bakın neye vesile oldunuz Rahmetiyle esirgesin. Ne güzel oldu. Arkasından iyi şeyler söyleyebilecek arkadaşlar bırakmak

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın bende yaşlanıyorum herhalde. Hatırlayamadım. Umarım GEDZA dan kazançla ayrılmışsınızdır.
    yok öyle olmadı maalesef, 6 ay taşıyıp bilanço ertesi en dipten verip çıktım, bir daha o fiyatı görmedi.(kar beğenilmemişti güya)
    ben o kütahyalı abimizin vefatı ertesinde hisseyi alıp 6 ay taşımıştım
    allah rahmet eylesin , geriye dönüp yazılarını okumuştum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    yok öyle olmadı maalesef, 6 ay taşıyıp bilanço ertesi en dipten verip çıktım, bir daha o fiyatı görmedi.(kar beğenilmemişti güya)
    Bölündükten sonra çok güzel yerlere geldi. İşte bu satırları yarın okuyacak olanlara en iyi örnek olarak verilecek hisselerden ve yaşananlardan biri. Açık konuşmak gerekirse ben daha da yolu var diye düşünüyorum. Ama sakın buradan alayım demeyin yatırım tavsiyesi değil. Konuya yeni giriş yapacak olanlar için.Kaçtı o tren. Biz bir sonraki trenin hangisi olacağını arıyoruz.

7. Selamlar, Hayırdır Sn. Selim eğitim mi var [emoji3]Yazınızı okudum da ben şu şirketlerin bilanço vs takip edilmesine bir türlü ısınamıyorum. Belki şuan önceliklerim farklıdır ondan böyle düşünüyor olabilirim. İlk önce teknik analizi iyi öğrenmem lazım eğer biraz da tecrübe edinirsem temel analizle daha iyi kararlar verebilirim diye düşünüyorum. Şuan izle ve tecrübe kazan modundayım ama son ralliyi de sadece izlediğim için üzgünüm açıkcası [emoji3] Paylaşım için teşekkürler...

8. Endex günlük kesikli çizgiye geldiğinde açığa satışlar devreye girip geri vites yaptırıyorlar.

Sayfa 869/1078 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •