Sayfa 87/178 ÝlkÝlk ... 3777858687888997137 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 689 - 696 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Herif bugün daha bi fena doðradý, piyasanýn içinden geçti, günü en dipten kapattý, çok tehlikeli ve bi o gaddende riskli iþler yapýyor herifcioðlu
    Geçen haftanýn dibi bist 100 de 87xx lerdi bakalým o seviye tutucak mý, kýsada ikili dip formasyonu oluþuyo
    Hamdým Piþtim Yandým

2.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Listeyi tamamladým, sepet þu þekilde
    100bin tale vadeli mevduat
    3125 $
    47 gramaltýn
    92 Thyao
    154 Tuprs
    425 Asels
    2415 Ýsctr
    Aldýk varsayýmýyla bu sepetimizi her ay düzenli olarak performans takibini yapalým bakalým
    Yarýn benim oðlanýn maaþ günü, ondan 8bin taleyi kopartýp portföye eþit olarak ekleme yapýcam, 2bini mevduata 2bini dövize 2bini gramaltýna 2binide borsaya olacak þekilde ama tl vadeli mevduattýn günü dolmadýðý için eklemeyi vadesonuna yapýcaz.
    Bu þekilde birikim yaparak kerataya ev alma hedefim var.
    Tabi bizim oðlan yaa baba bi ev 3milyon 5milyon dan baþlýyor nasýl alayým desede, bak olum Damlaya damlaya göl olur diyip maaþýnýn bi kýsmýna el koydum
    Hamdým Piþtim Yandým

3. Bist100 de geçen haftanýn dibini 8795 tekrar test etti.
    Herif endekis mühendisliðinde master yapmýþ ilmek ilmek endekisin grafikisini çiziyor
    Kýsada Ýkili dip tuttu tuttu tutmadý ortavadeli dibimizi bulup ordan ralli yaparuk, yani sonuçta o ralli mutlaka olucak, kaçarý yok
    Hamdým Piþtim Yandým

4. Her ay düzenli olarak birikimlere devam edelim.
    Sloganýmýzda damlaya damlaya göl olur olsun
    60 usd
    Paramýz 1 gramaltýna yetiþmediði için 83 altýns1
    2 Thyao
    3 Tuprs
    8 Asels
    48 Ýþctr
    Ekleyerek totalde;
    47 gramaltýn ve 83 altýns1
    94 Thyao
    157 Tuprs
    433 Asels
    2463 Ýsctr
    Vadeli mevduata vadesonu 2bin eklemeyi unutmuyalým ve her ay sonu performans deðerlendirmesi yaparýz.
    Hamdým Piþtim Yandým

5. Bazýlarý borsa düþsede memnun olmaz çýksada memnun olmaz.
    Oysa ki hayat dediðimiz þey, bir su damlasý
    Su hayattýr.
    Konu komþu tüm mahalleliden sorular geliyor, yaaa abi bu endekis nerden döner.
    malumunuz üzere endekis düþüþ trendinde yada düzeltme yapýyor, bilemeyiz.
    Nerden döner yine bilemeyiz.
    Zaten bizim sorunumuz deðil, endekis düþmüþ düþmemiþ bizi pek enterese etmiyor.
    Kareasýmýzý oyuna sürmedik henüz
    Hamdým Piþtim Yandým

6. Bist100 bugün 8695 gördü ve günboyu fýþkýrttýrarak günü en tepeden kapattý, düzeltme bitmiþ olabilür, bugünü not alalým
    19.03.2024
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Allah devletimize milletimize zeval vermesin inþallah
    Mb bugün politika faizini 500 baz puan arttýrarak yüzde 50 ye yükseltti.
    Ekonomik gidiþat tam iyiye doðru ilerlerken bu faizle ne esnaf nede kobinin ayakta kalmasý özellikle küçük þirketlerin ayakta durmasý oldukça zora sokuldu. yüksek faiz yüksek kur yüksek enflasyon sisteminden biran önce kurtulmamýz lazým.yoksa bu sistem zengini daha zengin fakiride daha fakirleþtirir.
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Bist100 bugün günboyu fýþkýrttýrarak günü neredeyse en tepeden kapattý ama biraz piyasayý dolaþýnca çoðu kiþi bistte bugünkü yüzde2 lik yükseliþten memnun olmamýþ hatta benim hisse eksi kapattý yok seninki iyi benimki daha eksi kapattý muhabbetleri dönüyor ve haklýlar Yükselen senet sayýsý: 162 Düþen senet sayýsý : 363
    Endekis mühendisi herif sayesinde Borsada soygun tüm hýzýyla devam ediyor görüntü itibariyle
    Yabcak biþii yok, hisse tercihleri þu dönemde daha ön plana çýkýyor
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 87/178 ÝlkÝlk ... 3777858687888997137 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •