Sayfa 87/579 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 689 - 696 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Ortak haftaya hulkbankta coşku var mı? En heyecanlı hafta sonu herkes sessiz. Kalkın uyanın akşam oldu...
    Izleyecegiz. Ilerisine bir hazirlik var. Uzlasma mi var acaba mahkemede diye dusunmeden edemiyorum.

"Son model Ferrari aldilar" demisler, 10 senelik 599 GTB'nin resmini koymuslar.
    Vay koyluler. Her gordukleri sakalliyi dedeleri sanmislar.

XBANK mıknatıs gibi tüm bankaları etrafında toplamalı...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

4.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

XBANK mıknatıs gibi tüm bankaları etrafında toplamalı...
    O zaman usttekiler halkin yanina inecek.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bankalar pahali degil, hepsi diplerinde zaten. Ama dunyanin hemen her yerinde boyle. Su trilyonlar bir girse iyi goturur bankalari.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankalar pahali degil, hepsi diplerinde zaten. Ama dunyanin hemen her yerinde boyle. Su trilyonlar bir girse iyi goturur bankalari.
    Olabilir ama grafigin onceki seyrinde hep asagiya inmisler bu sefer halk inmis diğerleri yukarda kalmis, onun icin asagi inerler dedim, belki inmezler de sadece tahmin.

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Öyle bir şey düşünüyorsan pılını pırtını topla borsadan uzak dur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by SherlockH Yazıyı Oku
    -%20 yaklaşık 4.25 ten tahsisli korkusu vardı, 6.25 üst sınır +%20 idi, pozitif bir yerden tahsisli çıktı ,5.75.. bence haftaya piyasalar müsaade ederse oraya gidecegiz gibi.
    Kokuşmuşluk diz boyu, ben cuma öğlen tahsisli riskini düşünerek mal azalttim biraz ama adamlar öğleden sonra ne hikmetse hisse topladı! Neden acaba, nerden biliyolardi kap a dusmemis haberi, kokuşmuş..
    % de 1500 yanlış yorum.Eğer buralarda sürekli gereksiz konulara girip yazı yazmasanız bu işin ivedilikle en kısa zamanda tamamlanacağını bende yazardım ben hiç bir yerden haber almadım bu tecrübe.

4,25 ten tahsisli yapsa var ya hani beni beğenmiyorsunuz ya bazen sabah akşam mevcut yönetime sizden fazla ben giydirirdim.Bunun da pozisyonla para kazanıp kaybetmekle ilgisi yok.Yatırımcının zaten tahtada ruhunu almışlar bir aksiyon yapmamışsın yok artık bir de % 20 düşüğünden 4,25 ten tahsisli yapıcaklar el insaf.

Ayrıca ha mutlaka bilen faydalananlar olmuştur olmamıştır diyemem bunu bilememde.Ama o kadar abartılı bir haber uçurma olsa yine de düşük kapadı cuma akşamı bence.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 16-05-2020 saat: 15:12.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 87/579 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •