Originally Posted by admustafa Durur bir yerde ama nerde ? Ağustos dedim ben size üstadım Sayın Trump sizmisiniz?😄
Originally Posted by myfinans Sayın Trump sizmisiniz?😄 Ben Trump isem sizde dostum Xi misiniz ?
Originally Posted by admustafa Ben Trump isem sizde dostum Xi misiniz ? Kim kim yung? [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Ben Trump isem sizde dostum Xi misiniz ? Durup dururken açık ettik birbirimizi😃 Bi tweet atsanıza ortalık karışsın Peşinden bende yuanın değerini düşürürüm millet faka basar Karşılıklı eğleniriz dünyayla😄
Originally Posted by myfinans Durup dururken açık ettik birbirimizi😃 Bi tweet atsanıza ortalık karışsın Peşinden bende yuanın değerini düşürürüm millet faka basar Karşılıklı eğleniriz dünyayla😄 Bugün biraz FED'e çatasım var üstadım
Originally Posted by Batman Kim kim yung? [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben kim sen kim üstadım
Originally Posted by Batman Kim kim yung? [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by admustafa Ben kim sen kim üstadım Kim O...😃😃
Originally Posted by admustafa Bugün biraz FED'e çatasım var üstadım Çatmadan 5 dk önce haber verin de dolar satıp ons alayım bari
Forum Rules
Yer İmleri