Sayfa 874/999 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arjantindeki kambiyo rejimine gecis bizi hic etkilememis gorunuyor

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ABD kapalı bugün yarın olsun bir görmek lazim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Demokrasi güçlendirmek için yeni reform hazırlıkları içindeyiz."

(RTE)

Anlaşıldı...

Yeni hapishane siparişi verecekler yandaş betonculara...

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arjantindeki kambiyo rejimine gecis bizi hic etkilememis gorunuyor

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu işleri bilenler, planlayanlar bizim gibi heyecanlı değiller. Sevr hezimetini hazmedemeyenler nasıl ki dantel örer gibi doksan yıldır çalışıyorlarsa bunlar da adım adım yerliyi soymaya devam ediyorlar. Hiç beklenmedik anda '' bu da nereden çıktı '' diyeceğimiz hareketler yakındır. Yatırım tavsiyesi olamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu işleri bilenler, planlayanlar bizim gibi heyecanlı değiller. Sevr hezimetini hazmedemeyenler nasıl ki dantel örer gibi doksan yıldır çalışıyorlarsa bunlar da adım adım yerliyi soymaya devam ediyorlar. Hiç beklenmedik anda '' bu da nereden çıktı '' diyeceğimiz hareketler yakındır. Yatırım tavsiyesi olamaz.
    o kesin canım
    şimdi düğün pakedi alana
    yatak + baza gibi
    kampanyalar vs.

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

[emoji23] Doğalgaz bulduk, petrol bulduk, uçak yaptık, araba yaptık daha niceleri... Adana’da ihale edilen, içme suyu bulacağız diye başlanan sondaj kuyularından 35 tanesi hiç açılmadan, açılacak noktaya beton kapak konularak, sadece bu açılmayan 35 kuyu için 5,267 milyon lira ödenmiş diyor basın ama bu haber kesin yalandır... [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Daha çinde dolora hücum tam olarak başlamadı ama bana göre orada halkta yavaş yavaş bir panik oluşmakta. Eğer yuan böyle değer kaybetemeye devam ederse dolartl yi fed gelsi dahi tutamaz. 6-7-8 domina taşı gibi devrilir böyle olursa şayet çok kişi batar..

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bırakın şu komplo teorilerini. Ülkeler hakkında biraz bilgi sahibi olsanız herkesin kendi derdinde olduğunu anlardınız.

Hangi ülkeler nerede toplanmışlar da Türkiye'nin arge'ye ayıracağı parayı diyanet'e harcamasını önermiş. Kim sana dışarıdan 100'lerce milyar dolar borç al betona, telefona, arabaya yatır dedi. Bunu yapan biziz, ondan sonra ağlıyoruz sevr, sevr diye. Bildiğin 10 tane yabancıya sor sevr nedir diye, hepsi yüzüne bön bön diye bakar. Senden başka sevr'i hatırlayan çıkmaz dünyada.

Eğitimli toplumlar sorunlarının kaynağını kendinde ara, cahiller ise başkalarını suçlar, durumumuz kısaca bu. Böyle davrandıkça da içine düştüğümüz bataklıkta çırpınmaya devam ederiz.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 874/999 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •