Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dubai'de imiş
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yellen:
-Adil olmayan ticaret uygulamalarını düzeltmenin en iyi yolu müttefiklerimiz ile birlikte çalışmak
-ABD yaptırım politikasını gözden geçirmeye başlamayı bekliyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yellen hanfenduye mesaj
Dunya
Adil bi yer deyildir
ABD’nin yeni Dışişleri Bakanı Blinken: Bir NATO müttefiki olarak Türkiye’nin S400 füze savunma sistemi alması kabul edilemez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Beyaz Saray Yetkilisi: Başkan Trump, kendisi, ailesi veya avukatı Giuliani için af çıkarmayacak
Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak
Yer İmleri