Sayfa 874/1047 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8375 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu İsviçre nasıl 8 milyon nüfus ile Türkiye'den fazla borç yapmış onu anlamadım ben. Batı ülkelerinin çoğu borç içinde bu tabloya göre.
    https://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

Bakınca Türkiye borç konusunda en olumlu duranlardan biri aslında. Belki de vatandaş hiç yaşamadığı içindir.
    Şeytan bu işin neresin de?

2. Tramvayda ne zaman gitsem altın düşecek diye duysam düşüyor bunu indikatör olarak yazsam mı acaba .

3. Dünyaya önce içinde 5 terelyon dolarlık altın bulunan göktaşı mı düşecek yoksa 5 terelyon dolarlık bir FED QE paketi mi düşecek, hangisine oynamalı acaba!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tramvayda ne zaman gitsem altın düşecek diye duysam düşüyor bunu indikatör olarak yazsam mı acaba .
    Yaz yaz en azından kaynak belli...
    Bazen kaynak işkembe-i kübra oluyor...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Jim Rickards: I Warned You But You Didn't Listen.. EVERYTHING IS COLLAPSING
    https://jimrickards.blogspot.com/202...you-didnt.html
    Jim biladerim bana kızıyorsan kızma, ekmek mushaf çarpsın ki dinledim.!.

6. 15.30 da abd enflasyon verisi açıklanacak. altın ne yönde etkilenir?

7. altın balinaların pozisyonuna göre etkilenir.ibre onların kazanacağını gösterene kadar veriler açıklamalar kararlar yine balinaların pozisyon durumlarını düzeltmeye desteklemeye yarar.parası olan fiyatı belirler ve düzen böyle.ytd.

8. Kucağımıza oturmamak için çok çabalıyorlar ama nafile.. Gelin oturun, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.!
    Bütün dünya buna inansa.. Bir inansa, hayat bayram olsa.. İnsanlar el ele tutuşsa.. Birlik olsa... Uzansak sonsuza.. (Şenay1972)

Sayfa 874/1047 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •