Originally Posted by Webster Hocam inanin bende oyle dusunuyorum Sogan 8.20 lere gelse O gelene kadar benim hisse yuruse Sakkadanak bir 10 milhon sogan alsam Originally Posted by Market Soul Eylül ekim hazır hasat bitmişken fiyat artar mı artar. Biraz kenera atsam, iyi fiyata çakarım belki. Yatırım tavsiyesi değildir. Dolar 5,80 olunca üzülürsünüz sonra.
Originally Posted by myfinans Dolar 5,80 olunca üzülürsünüz sonra. Dejavu bu olmali Sogan 5.80 Altin 300 Baris hocam gelin altin yada sogan alalim dedim Dedinizki Sogan doyt dokcan Altin 270 te dusunurum İkisi de yurudu gettiydi animsayabildizmi ustad baris toptas
Originally Posted by Webster Dejavu bu olmali Sogan 5.80 Altin 300 Baris hocam gelin altin yada sogan alalim dedim Dedinizki Sogan doyt dokcan Altin 270 te dusunurum İkisi de yurudu gettiydi animsayabildizmi ustad baris toptas Küçük bir yanılma oldu. Olur böyle şeyler.
Originally Posted by myfinans Küçük bir yanılma oldu. Olur böyle şeyler. Peki yine yaniliyor olabilirmisiniz acaba
Dürüm 70 cm...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Peki yine yaniliyor olabilirmisiniz acaba O kesin Doları tutturamadım bir türlü.
TTE - 0,21 Bir gün daha gitti.
Originally Posted by myfinans TTE - 0,21 Bir gün daha gitti. Yok ustad yine iyi tutundu Endeks fenaydi yaninda ceker dedim ama iyi dayandi
Forum Rules
Yer İmleri