Sayfa 876/1001 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Tüm Avrupa borsaları yükseliş'te biz ise düşüşteyiz..

Kendi atadığı adamı senesi dolmadan görevinden alıyor..
    piyasada nasıl güven ortamı oluşacak ki...

2. Soru şu biz NEDEN düşüyoruz.
    Diğer soru ABD ve Nato karadenize gitme planları yaparken dışarısı hala bu kadar neden rahat.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Tüm Avrupa borsaları yükseliş'te biz ise düşüşteyiz..

Kendi atadığı adamı senesi dolmadan görevinden alıyor..
    piyasada nasıl güven ortamı oluşacak ki...
    Mehmet abi Avrupa borsası, ABD borsası yeşile döner. Adamlarda patron Merkez Bankaları. Adamların parası rezerv para. Basıyor basıyor değer kaybetmiyor abi. Adamların MB si doğrudan devlet tahvillerini alıyor. Öyle bizimki gibi kaçak göçek az birşey ikincil piyasadan değil. Direk şirket tahvili alıyor yahu adamın MB si. Para bol çok bol. Faiz yok, para çok.

Bizimkide işte hırgız rallisi. Ekonominin baş aktörü Bankalar veriyor endeksin gerçek değerini. Hadi her kriz önü açılan bazı sektörler olur onlar içinde 10-15 bin puan koy üzerine. Üstü yok, illüzyon, hırsız rallisi. Nereye kadar döndürebilecekler ya da döndürecekler bakalım bu devranı. Adamlar netten hisse pazarlıyor, grup yapıp gruba giriyor. Çok ilginç, hayret edilesi şeyler.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Son dibinden %5-10 arası satış yapıp dib çalışmasına başlar bana göre.
    Yonca soranlar olmuş özelden aşağıda çoğunun ismi mevcut , yonca ile görüşümü çok önceden yazdım dolar+banka olarak bakmak gerekli.Dün de teknik olarak böyle beklentimi paylaştım.
    6.30 lara kadar aşağı gelebilir.6.30-7.50 aralığı dip yapacağını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku

6,69 tarih olacak gibi,sıradaki gelsin.

ytd
    sen acemisin bunu anladığım için cevaplıyorum. öncelikle burada yazan çizen kim varsa keyfine yazıyor. kimsenin hizmetkarı olmak heveslisi değil. bunu bir kenara yaz ve kendi aklını kullanarak hareket et. ikincisi destek veya direnç yazmak bunların kırılmayacağı anlamı taşımaz. eğerki dikkate alıyorsan buna göre pozisyon alırsın. almıyorsan okur geçersin.. laf kalabalığına ne gerek var

Taşınan Açıklar (hergün düşüş olduğundan dolayısıyla gün içinde açıklar karlı kapandığından açıkta taşınmaz olmuş., bankalar dışında tabi!)

Sayfa 876/1001 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •