Sayfa 876/1003 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XLII

1. KARDEMİR yılın ilk yarısında 2,29 milyar lira net kar açıkladı -AA

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), 2022 yılının ilk yarısını 2,29 milyar lira net kâr ile kapattı.

KARDEMİR'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin Türkiye'nin ilk entegre sanayi kuruluşu olarak 85 yıldır var güçleriyle çalışmaya ve değer üretmeye devam ettiği belirtildi.

Şirketin 2022 yılı ilk yarı yıl mali sonuçlarına göre 2,29 milyar lira net kâr elde edildiği vurgulanan açıklamada, "2021 yılının ilk yarı yıl mali sonuçlarında 2,08 milyar lira FAVÖK (faiz, amortisman ve vergi öncesi kârı) elde eden şirketimiz, bu yıl aynı dönemde yüzde 54,1 artışla FAVÖK'ünü 3,21 milyar TL'ye yükseltmiştir. Satış gelirleri ise geçtiğimiz yılın aynı döneminde kıyasla yüzde 101,7'lik artış ile 12,85 milyar TL'ye ulaşmıştır." ifadesine yer verildi.

- "Üretimde yerlilik prensibi"

Ulusal ve uluslararası çelik piyasalarındaki dalgalanmalara rağmen, şeffaf ve güvenli satış politikaları, yeni ürün geliştirme çalışmaları, pazarlama ve ihracat faaliyetleri, güçlü yönetim ve mali disiplin sayesinde piyasa beklentilerinin üzerinde bir kâr ile 2022 yılının ikinci çeyreğinin kapatıldığının aktarıldığı açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şirket bünyesinde devreye aldığımız, sürdürülebilirlik ve verimlilik odaklı yatırımların yanı sıra, çevresel ve sosyal alanlarda da gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile ön plana çıkan şirketimiz, bölgenin en önemli istihdam merkezlerinden biri olmayı sürdürerek ülke, bölge ve kent ekonomisi için katkılarını gün geçtikçe artırmaktadır. Üretimde yerlilik prensibi ile yurt içinde üretilen girdiye öncelik veren şirketimiz, tedarik zincirlerinde de öncelikli olarak milli olanakları tercih etmektedir. Hisselerinin tamamı Borsa İstanbul'da (BIST) işlem gören şirketimizin elde etmiş olduğu bu finansal performansta emeği olan tüm çalışanlarımıza, sektör paydaşlarımıza ve yatırımcılarımıza teşekkür ederiz."

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Hee o zaman bi 6120 daha alsam ben tamam oluyorum 3 altında alabilir isek güzel
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Bende de o kadar var. Teknik güzel kağıt ucuz ama 13k lota 20 bin tl bedelli ödemek gerekiyor. Orta uzun vadede.

3.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Sanki yarın biraz ucuzluk olacak gibi...
    3000 bin üzerinde zayıf kaldı...
    Çok tedirgin bir şekilde hemen altına iniyordu..
    zayıf kaldı ?? bayram dönüşünden beri yüzde 14 yapmış bir piyasa artı gap açıyor ve gün boyu bu boşluğu koruyor- bence çok kuvvetli durdu.. 3000 vadelinin döneceği yer olsaydı, bugün oralara değdiğinde derin bir vuruş gelmiş olmalıydı, oysa tepede dar aralıkta yatay seyretti.. bence yukarı yönde kuvvetini koruyor borsa

4. Tam 3 bin seviyesinden bank of Amerika show yapmış
    3 gündür görüntü satan ertesi gün üstten alıyor
    3 gündür bank of istikrarlı ekliyor

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hacı o ara short a tam zirveye yakın takıldım. Beni batırıp öyle düştü idi iblis. Tupras long karşısı endeks short gene karlı çıktık ama cok dayak yemiştim.
    Son kısmı daha sertti başlangıcı sanırım buna benzerdi o zaman da
    başlangıcında bbva garan çağrısı vardı, bankalar o haberle çift tavan yaptı- goldman 150 milyon dolarlık short akbnk-ykbnk pozisyonu ikinci tavandan kapatmıştı.. o günden sonra 1 ay daha devam etti ralli, o son bi ayda yüzde 50+ yazdı

benzemesi için şöyle olması lazım- bugünlerde bi haber gelir, mesela milyar dolarlık bi satış haberi körfez sermayesine, piyasa bunu çok beğenir, spot 30 endeks 3000 yukarı kırar, sonra eylüle kadar 4500 olur endeks

6. Bugün tacirler ve yatırım boşalmış

Yatırım finansman her Perşembe Cuma boşalıyor

Olurda onlar da diğerleri gibi yaparsa 3100 çok kısa süre de gösterebilirler

Çünkü ortalama satan ertesi gün 50/100 puan yukarıdan alıyor

7. Bugün plastik sektöründen bir kişi TV'ye çıktı, hammadde ve navlun bedelleri geriliyor, plastikte dolar bu şekilde kalırsa indirim olabilir dedi. Yabancılar iskontolu olarak fiyat teklif ediyormuş, yurt içinde de stok yapanlar elden malları çıkarmaya çalışıyormuş.

Arada şalgam suyu alıyorum bazen cam şişede bazen pet şişede oluyor. Keza konserve de bazen teneke bazen cam oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    başlangıcında bbva garan çağrısı vardı, bankalar o haberle çift tavan yaptı- goldman 150 milyon dolarlık short akbnk-ykbnk pozisyonu ikinci tavandan kapatmıştı.. o günden sonra 1 ay daha devam etti ralli, o son bi ayda yüzde 50+ yazdı

benzemesi için şöyle olması lazım- bugünlerde bi haber gelir, mesela milyar dolarlık bi satış haberi körfez sermayesine, piyasa bunu çok beğenir, spot 30 endeks 3000 yukarı kırar, sonra eylüle kadar 4500 olur endeks
    Benzer mi bilmem. Ama dolar o kadar yüksek ki, borsa HARBİ ralliye kalkarsa buradaki kimse ben dahil eşlik edemeyecek beynimiz yandı ucuzluktan.

Ama çok tatlı bak; Eccuk para kazndıydık o dönem.

Başlığında bikaç ... vatandaş, 68 olan Tüpraş için 40 40 40 40 diye tempo tutuyor. Aynı bu haziran desperado abeyimin iyi niyetle yaptığı gibi.

Neyse. Sattım savdım. 78 ortalama bi tüpraş longlamışım ki tüm portföyümün 3 katı Tabi yusuf yusuf karşıya endeks short açıyorum kapıyorum açıyorum kapıyorum ulan ya düşerse ya düşerse ya düşerse en son beni stoplattı düştü köpek. Gene tabi güzel kar oluştu.

150 de 1. posta, 250 de 2. posta kapandık en tatlı paramı tüpraş ile kazandım sanırım. Orada da tekrar x30 dışına xleşe devrildik bekliyoruz bakalım hala.

AMA TAM BEN SHORTLADIĞIM YERDE DÜŞMÜŞ OLSA EMEKLİ OLABİLİRDİM TABİ BAŞKA BAHARA KALDI

Sayfa 876/1003 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •