Sayfa 877/1004 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yakında mehdi zuhur eder ama pelerinli değil
    Önce Cebrail aleyhisselam bekliyorum olmadı ikna olmazsa Hızır aleyhisselam

2. Yeni zirveye gidiyor. Cenabettin vur evladım bakma öyle. Talep var karşılayalım please.

3. Bugün AKP li bi arkadaş aradı bu seviyeden dolar alınır mı dedi sen bu zamana kadar nerdeydin dedim moralini bozdum kapattım Sol görüşlü bi insan olarak bugün seçim olsa AKP ye veririm birazda onlar çeksin

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yeni zirveye gidiyor. Cenabettin vur evladım bakma öyle. Talep var karşılayalım please.
    saatini kurmamış bugün zaten akşam ekonomist reisim konuşacakken ne gerek var müdahaleye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,750
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allianz Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed El-Erian Bloomberg'deki yorum yazısında Türkiye ekonomisindeki gidişatı değerlendirdi. El-Erian ekonominin genele yayılan bir krizden kaçınmak için Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz indirimlerini tersine çevirmesi gerektiğini söyledi.
    Yenimi akıllarına gelmiş,biz 19 senedir söylüyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Acilen seküler yaşam tarzına dönmeli ve dini kullanan her tür oluşumu afaroz etmeli. İbadet ve inanç kişiye özel olmalı ve kendi iç dünyasında sınırlı olmalı. Kurumlara girdiği, tarikatlar kurup, şeyhler, şıyhlar peydah ettiği sürece bir arpa boyu yol gidilemez hiç bir ülkede.
    bu konuda samimi olan dindarlar da hem fikir olmalilar , zira onlara da zarar veriyor .
    Yukarıdaki fikirlere aynen katılıyorum .

Bizi sekuler bakış kurtarabilir .

7. 17.6989 yeni tarihi zirve geldi.

8. ne iş çeviriyonuz la ahlaksızlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 877/1004 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz