Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. altın hisse fonlarında derinlik fazla yok

2. Küçük yatırımcıların hepsi Altın Gümüş alın demeye başlamış ve yerli/yabancı bütün gazeteler Altın Gümüş haberleri yapıyor bol bol. Güzel bir gelişme!!!

GMSTRF de aktif değer 27.5, hisse alış 31.5. alan enayi bu fiyata.
    http://www.gumustr.com/gumus-fonu-fon-bilgileri

GLDTRF ise aktif değerine yakın işlem görüyor. Normal değerleme.
    http://www.goldist.com.tr/altin-fonu-fon-bilgileri

ZGOLD ise aktif değerine yakın fiyattan işlem görüyor. Normal değerleme.
    https://www.bloomberg.com/quote/ZGOLD:TI

3.  Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
    Zarar ettiğinde o %10 iade ediliyor onuda yazsana....şuan en avantajlı bu fonlar....bal gldtr avantajlı diye zgold diye ziraat yatırımda açtı....şimdi hepsi açar görürsün

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gram altın aldığın gibi zararla başlıyorsun.
    GLDTR bence en hesaplısı ve en akla yatkını.
    Saygılar.

4. Hocam bende son 4 aydır %70 GMA ve 1 ay'a yakında %30 AFT tutuyorum. Performanslarından memnunum. Çok ekstrem bir durum olmazsa fon satışı yapmamak üzere aldım. Piyasada volatilite artarsa %25 oranında da SUA biriktirmeyi düşünüyorum.
    Saygılar...
     Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Sabah bloombergte bir yorumcu, altının yeterince yükseldiğini, uzun bir süre yatay gidip, sonra da 1600 onslara inebileceğini söyledi. Ben de aslında bu fikre katılıyorum. bu yüzden altın fonlarını riskli görmeye başladım. Ama yine de bu devirde hangi hisseyi ya da fonu alsanız. banka mevduatından daha fazla kazanacağınız kesin gibi görünüyor. GMA, TTE, AFT ve AKE ağırlıklı takılıyorum bu aralar... ne dersiniz arkadaşlar?

İng internet şube sıkıntı yaşayan var mi bugün bir türlü sağlklı bağlantı kuramadım.

6.  Alıntı Originally Posted by YalnızBey Yazıyı Oku
    Hocam bende son 4 aydır %70 GMA ve 1 ay'a yakında %30 AFT tutuyorum. Performanslarından memnunum. Çok ekstrem bir durum olmazsa fon satışı yapmamak üzere aldım. Piyasada volatilite artarsa %25 oranında da SUA biriktirmeyi düşünüyorum.
    Saygılar...
    yanıt için teşekkürler... ben de en az 1 yıl dokunmak istemiyorum... mevduattan fazla getireceklerine inanıyorum... selamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    altın hisse fonlarında derinlik fazla yok
    Gldtrd 80 bin lota yakın mal alabilen makasların ucunu alış ve satışla dolduran sankodaki mallar benim....tanıyan bilir...beni fon yöneticileri bile biliyor....3.5 milyonluk mal alıyorum....şuan en makulu bu fonlar.....

Gmstrf yi fon yöneticileri gümüşü %4 piyasadan pahalı aldıkları için makası açıyor....kimsede göstergeden mal vermiyor devamlı tavandan işlem görüyor...

Usdtrf dede geçen haftaya kadar göstergeye yakın hareket vardı....geçen millet dolara saldırınca ellerindeki dolar bitti....almak isteyince vergiyle karşılaşınca ondada gümüş gibi al sat arası marjı %10 a çıkardılar....

Şuan gmstrf ve usdtrf göstetgeden uzak ama gldtrf ve zgold göstergeye yakın ve marj sıfır gibi derinlikde kademelere makan anlar....

8. Gldtrf &* zgold finans ve ziraat yatırım altın ve gümüş fonu neden avantajlı?

1: Al- sat marjı küçük yani %0.5 civarında...hatta bazen sıfır marj....alıcı satıcı tek kademe kafa kafaya....robotun marjı 26.30 ile 26.40 .....26.34 -26.35 de alabiliyor..diğer banka ve fiziki al sat yapanlarda bu marj çok fazla

2 : Bu marj al-sat yapma imkanı doğuruyor...mesela 26.31 e 10 bin lot yazıp alışta gelen malları 26.39 dan yaz satılırsa eger altın fiyatlarhiç oynamadan kar edebilirsin.

3: Bankadaki kıymetli maden hesapları (bazı bankalar hariç olabilir): altın veya gümüş cinsinden yatırımcıya verilen bakiyedir. Kısaca kağıt altın veya kağıt gümüş diyebiliriz; ama bu fonlar kesinlikle fiziki olarak altın ve gümüşlerinizi tutuyor hatta şuan gümüş elinde kalmadığı için alış giriyor ama satış giremiyor.

Fiziki mallarımız takasbank güvencesindedir.

4:Dezavantajı %10 luk kardan kesinti var lakin zarar edersen geri iadesi var çok çok uzun vadeli takılan için cazip değil ama kısa vadelerde kar edince sorun olmuyor.

5: Kaldıraç müsadesi var, paranızın 5 katı( aracı kurum ne müsade ederse) alınabiliyor.

6: Son olarak büyük fonlar buradan al- sat yapıp biriktiriyorsa bir hesap kitapları vardır ki alıyorlar.

7:En önemlisi alış satışta %2 vergi yok...

Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •