yok.. hak yemeyelim şimdi..
canlıda izlerken binali'nin o spiralli dosya sekansı nedense fazlasıyla dikkatimi çekti. o izmir muhabbeti gibi birkaç şey daha vardı dipte çerçeve içinde diğer sayfalarda da. izmir muhabbetinin dipte olduğu o sayfada özellikle bekledim binali o konuya girecek mi diye.. girmedi.
bir süredir canım sıkılınca sokak röportajlarını izliyorum youtube'ta. seçimde kime vereceksiniz neden vs gibisinden.. ve şunu gördüm ki neden binali diye sorulan akp seçmeninin dikkat çekecek bir kısmından "chp izmir'de yıllardır ne yaptı ki " cevabı geliyor. bunu daha bir dillendirmeye başlamışlar son zamanlarda.. istanbul'un çöp yığınları, su kuyrukları gibi klasik söylemleri artık eskisi kadar prim yapmıyor mudur, yıllardır diş geçiremedikleri "gavur" izmir'den hınçlarını başka bir şekilde çıkarma çabası mıdır nedir.. kimbilir.
düşüncem, bunun yansıması olarak ya da fikrin membasına uygun şekilde, potansiyel argümanlar olarak konmuştu onlar sayfaların en dibine, dosyayı hazırlayanlar tarafından.. bir de bunlar var sn binali, sıkışırsan bunları da kullanabilirsin, hatta lütfen kullan diye.
ama binali sayfaları hızlı hızlı çevirince onların hepsini atladı. dolayısıyla o yalan dip notlar da yalan oldu.
Yer İmleri