Sayfa 88/711 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 697 - 704 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by scrf_4848 Yazıyı Oku
    ben boyle karektersızı gormedım derdın ne oglum hısse ıkı pıp cıkıyor koyuyo satıs kademelerıne satısı hısseyi alllak bullak edıyor karektersız sımdı bu hısse 4 lıra olmalıydı sen baskılayınca mıllet elındekını mı satacak sana bı sarkı hedıye edeyım https://www.youtube.com/watch?v=c3vX1XAoSzc
    bu satırlarım sana spek efendi
    Dünya Fani Bahçedir Birgün Ölürsün Canım

Adam Olamadın Gitti Zevzek
    Beni Bilemedin Gitti Zevzek
    Hele Bak Şu Aynaya Yüzün Yüze Benzer Mi
    Ta Sabahtan Uyumuş Gözün Göze Benzer Mi
    Vay O Boyun Devrilsin Özün Bize Benzer Mi

Yürü Be Yürü Be Yürü Be Yürü Be İnsan Değilsin
    Kendini Bilmeyen Canım Eli Ne Bilsin

2. 2011 yılı grafiğine bakacak olursak 1.36 ya kadar çekmiş oradan büyük çıkışı başlatmış. İnşallah öyle büyük düşüşler yapmaz. Ama tahminim bizi onunla korkutuyor. Eğer öyle birşeye kalkışırsa tüm hisselerimi maktk yaparım.

3. Spek efendi çok küçük lotlarla kağıdı nasıl baskılayabiliyor şaşıyorum. Karşısına bir babayiğit çıksa da elinden alsa oyuncaklarını keşke.

4.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Spek efendi çok küçük lotlarla kağıdı nasıl baskılayabiliyor şaşıyorum. Karşısına bir babayiğit çıksa da elinden alsa oyuncaklarını keşke.
    Akşamüstü son saatler herkes için karar vakti. Malla hafta sonuna girip girmemek ve daha mallanmak. Bekleyelim görelim. Bir de anket bekleniyormuş. Kimin anketi bilmiyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir!

5.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Akşamüstü son saatler herkes için karar vakti. Malla hafta sonuna girip girmemek ve daha mallanmak. Bekleyelim görelim. Bir de anket bekleniyormuş. Kimin anketi bilmiyorum.

Son dakika Bahçeli üzerinden yalan çevirip milletin algısı üzerinde oynamaya çalışıyorlar.

6. Spek hepimizin bam teline basmayı iyi biliyor. Ama belli olan şu ki adamın amacı bu sığlıkla hisseyi satmak değil. Ya sabır.

7. Çok komik ...

8.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Son dakika Bahçeli üzerinden yalan çevirip milletin algısı üzerinde oynamaya çalışıyorlar.
    Benim referandum ile ilgili bir endişem yok. Sadece kaybeden tarafın sonuçları hazmedip hazmedemeyeceği noktasında endişeliyim. Bugüne kadar olan tüm seçimler gösterdi ki kaybeden taraf hazımsız ve hep çamur. Her neyse biz işimize bakalım ve bu akşamüstü kararımızı verelim.

Sayfa 88/711 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •