Sayfa 88/579 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 697 - 704 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    http://share.matriksdata.com/share.a...05131827082325

Sayın Drexty karardan önceki son 10 günlük ortalama +-% 20 belirlenecek fiyat.

6 lira belirlense 7/6 = 1,16 mlr sermaye artrımı o da 1,16/1,25 =0,925 yani % 92,5 civarı bişey olur.Ödenmiş sermaye de 2,410 mlr tl olur.

Aşağı yukarı bu şekilde olması lazım.Direkt yazdım Sizi uğraştırmamak için baz aldığım link burada.

https://www.borsaistanbul.com/docs/d...r.pdf?sfvrsn=8

Sayfa 4 madde 7.1

Bunu vakbn topiğine de koymuştum silmişler.Yaw bu bilgi bunun nesini silmişler anlamadım.

Not: Benim gönlümden geçen buradaki madur edilmiş yatırımcı için olabilecek maksimumdan olmasıdır.Hem bir nebze olsun belki sonrası yapılacaklarla beraber yapılan yanlışın telafisi olmalıdır.
    13.05.2020 akşamı burada paylaşmışım.Ben şimdi bir yerden haber mi aldım?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Öyle bir şey düşünüyorsan pılını pırtını topla borsadan uzak dur.
    Pilimi pirtimi toplamadan uzak dursam olmaz mi?

3. Eğer o grafikler HALKB grafiği ile aşağıda buluşacaksa bu borsa ağlama duvarına döner.Karar senin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Eğer o grafikler HALKB grafiği ile aşağıda buluşacaksa bu borsa ağlama duvarına döner.Karar senin.
    Borsa bizim icin hep aglama duvari zaten o grafik ciksa da inse de.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    13.05.2020 akşamı burada paylaşmışım.Ben şimdi bir yerden haber mi aldım?
    Tamam hocam ülkede her şey dört dortluk hukuk adalet 10 numara, inside trading hiç olan bir şey değil, paylaşımlarınızı takip edip faydalanıyorum ama çok saf ve iyi niyetli bir yorum olmuş sizinkisi. Kimsenin avukatlığını yapmaya lüzum yok, yatırımcının ciğerini sokmusler siz halen o kadar da olmaz bilmem ne ? Garantisi mi var? Bir de %1500 yanlış yorum falan demişsiniz yahu, pes, Allah'tan yanlış ve doğru yorumlar heyetinin başkanı siz değilsiniz.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    % de 1500 yanlış yorum.Eğer buralarda sürekli gereksiz konulara girip yazı yazmasanız bu işin ivedilikle en kısa zamanda tamamlanacağını bende yazardım ben hiç bir yerden haber almadım bu tecrübe.

4,25 ten tahsisli yapsa var ya hani beni beğenmiyorsunuz ya bazen sabah akşam mevcut yönetime sizden fazla ben giydirirdim.Bunun da pozisyonla para kazanıp kaybetmekle ilgisi yok.Yatırımcının zaten tahtada ruhunu almışlar bir aksiyon yapmamışsın yok artık bir de % 20 düşüğünden 4,25 ten tahsisli yapıcaklar el insaf.

Ayrıca ha mutlaka bilen faydalananlar olmuştur olmamıştır diyemem bunu bilememde.Ama o kadar abartılı bir haber uçurma olsa yine de düşük kapadı cuma akşamı bence.
    Sabah giydir ya da akşam giydir kardeş, banane, ben seni niye beğenmeyeyim, muhabbetimiz de yok diyalogumuz da yok,senin psikolojin bozulmuş arada kalmışsın siyasi ekonomik kimliğin açısından sanırım. Ya da beni birine benzettin, kafan karisik yani.
    Bu forumda isteyen istediğini yazar, senin hoşuna giden şeyler yazmak zorunda değiliz.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

yahu holmes
    rüşvetin belgesi mi olur.
    olur aslında
    adamlar 5.72 ye cuma getirebilirlerdi.
    ama o zaman hisseyi ellerinden çıkarmak zor olurdu
    başkası da satışa geçebilirdi.
    pazartesi gaplı 5.60-5.70 arası açtırıp yeni gelenlere verecekler.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yahu holmes
    rüşvetin belgesi mi olur.
    olur aslında
    adamlar 5.72 ye cuma getirebilirlerdi.
    ama o zaman hisseyi ellerinden çıkarmak zor olurdu
    başkası da satışa geçebilirdi.
    pazartesi gaplı 5.60-5.70 arası açtırıp yeni gelenlere verecekler.
    Yok hocam ya olur mu, haşmetli devletimiz halkbank yatırımcısıni ne zaman üzmüş ki
    Her firsatta geri alimlarla ve kamu oyuna şeffaf bilgiler vererek hissenin gercek değerinde olmasına katki sağladı, pd/dd 1 in altina hic düşmedi falan...Yerli ve milli bankamız da hedef 100 TL inşallah, bizi yikamayacaklar. 4.25 ten tahsisli yapar diye korktum ya benim ahmakligim, olacak iş değil işte .
    Ben bir süre yazmayayim, yorumları takip edeyim.
    ZDx arkadaşımız foruma derinlik ve haber katkıları sağlıyor şimdi bana alınır foruma yazmaz insanlar derinlikten olmasın.

Sayfa 88/579 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •