Eğer o grafikler HALKB grafiği ile aşağıda buluşacaksa bu borsa ağlama duvarına döner.Karar senin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Tamam hocam ülkede her şey dört dortluk hukuk adalet 10 numara, inside trading hiç olan bir şey değil, paylaşımlarınızı takip edip faydalanıyorum ama çok saf ve iyi niyetli bir yorum olmuş sizinkisi. Kimsenin avukatlığını yapmaya lüzum yok, yatırımcının ciğerini sokmusler siz halen o kadar da olmaz bilmem ne ? Garantisi mi var? Bir de %1500 yanlış yorum falan demişsiniz yahu, pes, Allah'tan yanlış ve doğru yorumlar heyetinin başkanı siz değilsiniz.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Sabah giydir ya da akşam giydir kardeş, banane, ben seni niye beğenmeyeyim, muhabbetimiz de yok diyalogumuz da yok,senin psikolojin bozulmuş arada kalmışsın siyasi ekonomik kimliğin açısından sanırım. Ya da beni birine benzettin, kafan karisik yani.
Bu forumda isteyen istediğini yazar, senin hoşuna giden şeyler yazmak zorunda değiliz.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
yahu holmes
rüşvetin belgesi mi olur.
olur aslında
adamlar 5.72 ye cuma getirebilirlerdi.
ama o zaman hisseyi ellerinden çıkarmak zor olurdu
başkası da satışa geçebilirdi.
pazartesi gaplı 5.60-5.70 arası açtırıp yeni gelenlere verecekler.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yok hocam ya olur mu, haşmetli devletimiz halkbank yatırımcısıni ne zaman üzmüş ki
Her firsatta geri alimlarla ve kamu oyuna şeffaf bilgiler vererek hissenin gercek değerinde olmasına katki sağladı, pd/dd 1 in altina hic düşmedi falan...Yerli ve milli bankamız da hedef 100 TL inşallah, bizi yikamayacaklar. 4.25 ten tahsisli yapar diye korktum ya benim ahmakligim, olacak iş değil işte .
Ben bir süre yazmayayim, yorumları takip edeyim.
ZDx arkadaşımız foruma derinlik ve haber katkıları sağlıyor şimdi bana alınır foruma yazmaz insanlar derinlikten olmasın.
Yer İmleri