Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Kavcıoğlu:
    - Ağustos ayında yıllık enflasyon gıda grubunda oldukça belirgin artarken, hizmet grubunda sınırlı yükseldi, diğer ana gruplarda geriledi
    - Son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz

Kavcıoğlu: Son çeyrekte gıda dışı enflasyonun manşet enflasyonun altında kalmasını bekliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu: ÜFE ve TÜFE arasındaki fark son dönemde bir çok ülkede uzun dönem ortalamasının oldukça üzerinde seyretmektedir

Kavcıoğlu:
    - Rezervlerdeki iyileşmeler öngörülerimizle uyumlu seyretmektedir
    - Rezervlerimiz 115-120 milyar dolar seviyesine gelmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kavcıoğlu:
    - Euroyu tabii ki önemsiyoruz, ama biz politika olarak TL'nin güçlenmesi için politika üretiyoruz
    - Önümüzdeki dönemde daha güçlü bir TL için adımlar atacağız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    yıktın perdeyi eyledin viran be dangalak
    Mehmet 'i çevirsin de göreyim

Japonya virüs olağanüstü halini 30 eylül'e uzatmayı planlıyor - nhk-matriks

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Şu an foruma uğramanın anlamı yok değişen birşey olmadığından,ne zaman ortalık karışır o zaman damlarım

https://tele1.com.tr/chpden-sine-i-m...-tuzak-465717/

CHP’li Özgür Özel, ‘sine-i millet’ çağrıları için seçimi hatırlatarak “tuzak” dedi. Özel, “Bunu iktidara yakın medya köpürtüyor” ifadesini kullandı.
    Eski Kültür Bakanı ve CHP’li Fikri Sağlar, Yargıtay açılışındaki ortaya çıkan tabloyu yorumlayarak CHP’ye ve Millet İttifakı bileşenlerine TBMM’den çekilme, sinei millete dönme çağrısı yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den ‘sine-i millet’ çağrılarına yanıt geldi. ‘Sine-i millet’ için ‘tuzak’ ifadesini kullanan Özel, “Bir an için CHP’nin ‘sine-i millete’ döndüğünü varsayalım. Şu andaki boş 16 milletvekiline ek olarak istifa edecek 135 milletvekiliyle birlikte 151 milletvekili için 90 gün sonra seçim yapılacaktır. Bu seçime sine-i millete dönen CHP, doğal olarak girmeyecektir” dedi.

Sözcü’den Rahmi Turan’a konuşan CHP’li Özel, “Anayasa’mızda da yasalarımızda da bir partinin milletvekillerinin kısmen ya da tamamen istifası durumunda seçimlerin yenileneceğine dair bir madde yoktur. Kamuoyunda yaratılan ‘CHP sine-i millete dönerse seçim olur algısı’ doğru değildir. Bunu iktidara yakın medya köpürtüyor” görüşünü dile getirdi.

Özel, şöyle konuştu: “Anayasa’nın 78’inci maddesi ara seçimi düzenler. ‘Milletvekillerinin yüzde 5’i, yani bugünkü sayıya göre 30 milletvekili, herhangi bir sebeple milletvekilliği sıfatını kaybederse, bunun 90’ıncı gününü takip eden pazar günü, boşalan yerler için ara seçim yapılır’ denilmektedir. Bir an için CHP’nin ‘sine-i millete’ döndüğünü varsayalım. Şu andaki boş 16 milletvekiline ek olarak istifa edecek 135 milletvekiliyle birlikte 151 milletvekili için 90 gün sonra seçim yapılacaktır. Bu seçime sine-i millete dönen CHP, doğal olarak girmeyecektir.

CHP’nin olmadığı seçimde 151 milletvekilinden 63’ünü Cumhur İttifakı (AKP+MHP) kazanırsa, iktidar cephesi Meclis’te 400 milletvekili ile Anayasa’yı referandumsuz değiştirecek sayıya ulaşacak ve Anayasa’yı hiçbir engel olmadan istediği şekle dönüştürebilecektir. Sizin ‘Sine-i millet tuzağı’ olarak ifade ettiğiniz konunun böyle tehlikeli boyutuna da dikkat çekmek isterim.”
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •