Sayfa 883/1012 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İyi özetlenmiş...

Sanki milletin aşırı harcamalarını ben finanse etmek zorundayım, kredi kartı borçlarını yapılandırmak da nedir...

Sistem aşırıya kaçanı ödüllendiriyor bir süredir, bunun sonu nereye varacak bakalım...
    TÜSİAD Başkanı Bilecik’ten önemli açıklamalar
    TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bilecik, seçime doğru açıklanan müjdeler için 'orta ve uzun vadede bunlar ekonomiye olumsuz yansıyacak' diye konuştu.

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İyi özetlenmiş...

Sanki milletin aşırı harcamalarını ben finanse etmek zorundayım, kredi kartı borçlarını yapılandırmak da nedir...

Sistem aşırıya kaçanı ödüllendiriyor bir süredir, bunun sonu nereye varacak bakalım...
    Nereye varacak söylim..
    Burada sosyal huzursuzluk eşitsizlik yozlaşma sosyal çöküş nedeni olarak iş dünyasını ve onu şartsız koşulsuz destekleyen yönetimleri gösterirken neden buydu işte..

Bir kısım hayatını haketmediği bir şekilde yaşar diğer taraf ise aptal yerine konur ezilirse
    Önce ekonomik çöküş gelir..

Bunu ardından sosyal çatışma ve iç savaş takip eder..
    Ekonomisi zayıflamış bir ülke immün (bağışıklık) sistemi zayıflamış bir organizma gibidir..mikroplar (soros ve köpekbalığı fonları gibi) orayı işgal eder içten içe kemirir en sonunda yıkarlar..

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Yıl genelinde dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak artan fiyat etiketlerini, teknoloji sektöründeki oyuncuların da katıldığı enflasyonla mücadeleye destek kampanyaları da dizginleyemedi. Tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki fiyat artışları yıllık TÜFE'yi üçe kadar katladı.

30 farklı ürün ve hizmet kalemini kapsayan incelememize göre son bir yılda fiyatı en fazla oranda artan ürün, fırınlı ocak oldu. TÜİK verilerine göre 2017 yılı sonunda ortalama fiyatı 974 TL olan fırın ocak, 2018 yılı sonunda yüzde 74�lük artışla 1694 TL�ye çıktı.

Son bir yılda oyun konsolu fiyatları ortalama yüzde 59 artarken, bilgisayar fiyatları yüzde 44, cep telefonu fiyatları yüzde 43, televizyon fiyatları yüzde 42 yükseldi.

Araştırma kapsamındaki 30 ürün ve hizmet içinde fiyatı düşen tek kalem ise son bir yılda ortalama yüzde 13�e yakın ucuzlayan sabit telefon görüşme ücreti oldu.

https://www.haberturk.com/son-bir-yi...3937-teknoloji

Saygılarımla.
    Takozun, cekme halatinin, pinpon topunun fiyati karsisinda dimdik duran asgari ucret teknoloji urunleri karsisinda mum gibi eriyor. dunyada teknoloji gunden gune ucuzlarken guzel ulkemde %50 pahalaniyor. Teknolojiden, bilgiye erisimden mahrum kaldigi icin avrupali Marsa gitme planlari yaparken bugun hala televizyonda kendi kizina arzu duymanin gunah olup olmadigini soran milletim bilgiye ulasmanin pahalilasmasiyla daha da cahil kaliyor. Koca bir millet tarihin karanliklarinda gun be gun yok oluyor.

Neyse ki icimiz rahat, cunku her millet layigiyla yonetiliyor.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Halknank 22 milyar esnafa kredi dagitcakmis, batiracaklar butun kamu bankalarini

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Bu ICBC sürekli faiz düşürüyor canımı sıkmaya başladı. Şimdi de 22,20 ye çekmiş ( dün 22,70 )
    İyi ki kasımda ICBC ile vedalaştım parayı 24.40'dan 6 ay bağladım.
    Söyledim o zamanlar da bir süre faiz düşürmeye çalışılır bu süreçte kaybederiz uzun bağlamakta fayda var diye.
    Güzel oranlardı +3 stopajlar ile 27 küsür nere şimdi 22 küsür nere.

6.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Finans 22.50
    Akbank 19.50
    YKB 22.25
    O akbank faizi ne oyle yahu?

Resmen hirsizlik yapiyorlar. Devletin pinpon topu artis oranini dikkate alarak yaptigi enflasyon bile %20den fazlayken adamlar utanmadan net % 16.5 faiz veriyor.

Muslumansaniz yazilacak gunaha degmez o faiz

Garanti gecen ay bana da ayni orani verdiginde telefonda mt nin yuzune gulmustum.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
    Yatırım araçlarının 2018 getirileri
    (nominal, yıllık, %)

1. Soğan 183,8
    2. Rakı 40,4
    3. Dolar/TL 40,0
    4. Gram altın 37,2