Nereye varacak söylim..
Burada sosyal huzursuzluk eşitsizlik yozlaşma sosyal çöküş nedeni olarak iş dünyasını ve onu şartsız koşulsuz destekleyen yönetimleri gösterirken neden buydu işte..
Bir kısım hayatını haketmediği bir şekilde yaşar diğer taraf ise aptal yerine konur ezilirse
Önce ekonomik çöküş gelir..
Bunu ardından sosyal çatışma ve iç savaş takip eder..
Ekonomisi zayıflamış bir ülke immün (bağışıklık) sistemi zayıflamış bir organizma gibidir..mikroplar (soros ve köpekbalığı fonları gibi) orayı işgal eder içten içe kemirir en sonunda yıkarlar..
Takozun, cekme halatinin, pinpon topunun fiyati karsisinda dimdik duran asgari ucret teknoloji urunleri karsisinda mum gibi eriyor. dunyada teknoloji gunden gune ucuzlarken guzel ulkemde %50 pahalaniyor. Teknolojiden, bilgiye erisimden mahrum kaldigi icin avrupali Marsa gitme planlari yaparken bugun hala televizyonda kendi kizina arzu duymanin gunah olup olmadigini soran milletim bilgiye ulasmanin pahalilasmasiyla daha da cahil kaliyor. Koca bir millet tarihin karanliklarinda gun be gun yok oluyor.
Neyse ki icimiz rahat, cunku her millet layigiyla yonetiliyor.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halknank 22 milyar esnafa kredi dagitcakmis, batiracaklar butun kamu bankalarini
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O akbank faizi ne oyle yahu?
Resmen hirsizlik yapiyorlar. Devletin pinpon topu artis oranini dikkate alarak yaptigi enflasyon bile %20den fazlayken adamlar utanmadan net % 16.5 faiz veriyor.
Muslumansaniz yazilacak gunaha degmez o faiz
Garanti gecen ay bana da ayni orani verdiginde telefonda mt nin yuzune gulmustum.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım araçlarının 2018 getirileri
(nominal, yıllık, %)
1. Soğan 183,8
2. Rakı 40,4
3. Dolar/TL 40,0
4. Gram altın 37,2
5. Euro/TL 33,8
6. Aylık mevduat yıllık ortalama 18,5
7. Tahvil 16,6
8. Türkiye konut 11,3
9. İstanbul konut 6,1
10. Borsa -20,9