Sayfa 884/1252 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yokkkk hocam ne moldovası...Paralar pul olunca 3 hafta kalıp cuma sabahı döndüm..Bi tatil yapalım dedik,dolar 7,20 olunca tatil filan kabus oldu.Hemen dönüp parayı nuroldan 23,50'e bağladım...Ben de zaten bono için artık 40'ları bekliyorum..Şu anda bile birçok kağıtta MK oranı 28-30 rakamlar mevcut...
    Nurol 23,50 verirken aktife sormadan geçmediniz herhalde. Aktif kaç verdi?

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bu arada migrosa laf yok...İşini bilen adam evin stoğunu her zaman migrostan yapar..Ama bunun için biraz uzmanlık gerekiyor..TBG,GDİ,jet kasa,delist,genel money kampanyaları filan derken en ucuz alışverişi migrostan yapıyorum...
    42 tl peynir alımına 8 money. Tansaştan devşirme migros tan Yeşil Kozan peynirini doldurdum sepete. Hem kaliteli hem ucuz.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ErkinSahinoz
    @ErkinSahinoz
    ·
    17 aug.
    Kritik Bayram öncesi bankalardaki döviz mevduat stokunda 1 milyar dolar döviz artışı var.
    Kurumlar 1.1 milyar$ alım yaparken bireyler SADECE 0,1 milyar$ satış yapmış.
    Bireylerin 6,4138'den kapanan haftada satış yapmaması beklentilerin ne denli bozuk olduğunu gösteriyor.
    Tercümesini kim yapacak bakalım.??
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    42 tl peynir alımına 8 money. Tansaştan devşirme migros tan Yeşil Kozan peynirini doldurdum sepete. Hem kaliteli hem ucuz.

Hocam mesela o değil. Takip edersen kaliteli ürünü uygun fiyata yakalarsin v.s. Mesele söz konusu marketin sistematik bir biçimde yanlış etiket basması ve bundan faydalanması. Ben tüketici olarak her aldığım ürünü bunlar yüzünden her seferinde kontrol etmek zorundamiyım. Dediğim gibi mesele güven meselesi...

Kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan,bir ülkede güvenden söz etmek.!!
    Doganın kanunlarına aykırıdır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Bono-mevduat faiz makasini 8 puana kadar acip bankalara vatandasin cebinden finansman sagliyor ki cetesinin taktigi kredi borclari karsilansin. Ama saglanan likidite donup yine dovize giriyor ve vicious cycyle.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Nurol 23,50 verirken aktife sormadan geçmediniz herhalde. Aktif kaç verdi?

Aktif 32 günlük aktif bono oranlarını 250 bin üzerine veriyor...Benim niteliğim sadece n-kolay bonoya yetiyor.O da 22,50...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    Güncel olarak vadeli mevduatta avantajlı görüp kullandıklarım;
    TL'de Aktif ve Nurol, USD'de ICBC Turkey

Günlük işlemlerde ise;
    Enpara, Cepteteb

..........
    şimdiden İyi Bayramlar herkese..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 884/1252 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •