Sayfa 884/1000 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Walla benim o grafikten anladığımı net olarak yazdım yukarıda.

Grafiği gayet güzel buldum. Yerme gibi bir durum yok. Zaten grafik paylaşan birini neden yereyim. En fazla görmezden gelirim. Bir yol ayrımında olduğumuz belli. Burada doğru kararları alanlar ya kendisini büyük bir beladan korumuş olacak ya da çok sağlam kar elde edecek önümüzdeki dönemde.

Bist dolar bazında dipte işte tarihsel olarak buralardan sekiyor. Yine seker mi sorusunun cevabı için beklentimi de yukarıda verdim.

Maliyet düşürerek belli yüzdeler ile zamana yayarak buradan giriş yapan birisi için aşağı senaryosu korkutucu değil tam aksine iyi birşey.

Aşağının da aşağısı olursa sıkıntı başlıyor. O büyük problem.
    Sorun yok o zaman, teşekkür ederim.

Bankalarda ağırlıklı görünüm bu, hala kalıp aşağıya gibi..tabi küçük de olsa bir kompleks senaryo da var, flat W+expanding flat X ve yine flat y, bu son flat Y nin ilk üçlü A sını düşüş yönünde çizmiş olabiliriz, tekrar üçlü bir çıkış gelebilir, ve nihayet en sonunda 5 li düşüş gelir kalıp tamamlanır, ama şimdilik böyle bakılmalı..yani nasıl neye dayanarak alalım hikayesi...YTD

2.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    buyuk sehırlerde dolu kucuk sehırlerde bos yatak var Genel olarak dusun...ozel hastanelerde pek almak ıstemıyor ozel hastaneye haftasonu gıtsen devlet hastanesıne yonlendırıyor.
    Benim yaşadığım küçük şehirde biri kadın-doğum olmak üzere 2 hastane var,kadın-doğum hastanesinde tek bir birim hariç tamamı kovid servisi oldu ayrıca karşı hastanenin cerrahi servisleride kovide döndü,çevre ilçelerde benzer durum,evet hala yatak bulunabiliyor eğer diğer tüm servisleri kapatırsanız.....

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Patrick Bateman,

Sizin ve Sn Başkara' nın imalarını tam anlıyamıyorum, seviyor musunuz, gömüyor musunuz belli değil..

O bir anlatımdı, misaldi, beğenmediyseniz, şöyle alengirlisini koyayım...YTD

Olur mu yau, vallahi seviyorum..

Senaryoları sevmiyorum, onlara bakıp pozisyon alınmaz.. Gereğinden fazla karışık oluyor.

Uzun vadeli graflar güzel.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benim yaşadığım küçük şehirde biri kadın-doğum olmak üzere 2 hastane var,kadın-doğum hastanesinde tek bir birim hariç tamamı kovid servisi oldu ayrıca karşı hastanenin cerrahi servisleride kovide döndü,çevre ilçelerde benzer durum,evet hala yatak bulunabiliyor eğer diğer tüm servisleri kapatırsanız.....
    belki duymuşsunuzdur edirne'de kapalı spor salonunu yataklı servise dönüştürme çalışması var..

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Olmaz. Bu hafta KESİN 7xx li rakamları göreceğiz.

Benim kendi pozisyonuma göre yapılan atmasyon tahminimdir.
    Halka arzda 20 yılın en iyi ilk çeyreği yaşandı
    EY'nin “Global Halka Arz Trendleri 2021†raporunda, küresel likidite bolluğu ile halka arzda 20 yılın en verimli ilk çeyreği yaşandığı ve yılın ilk çeyreğinde halka arzlar yoluyla elde edilen gelirin 105,6 milyar dolar gerçekleştiği belirtildi.

Yerel paralara akım var.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Şili'de yapılan araştırmada, Sinovac Biotech Ltd.'nin geliştirdiği Kovid-19 aşısının virüsü önlenmede yüzde 67 etkili olduğu açıklandı.

Yaz sonu tünelden çıkış var...

7. ABD'de tüketici güveni 1 yılın zirvesine çıktı
    Tüketici güveni Nisan'da bir önceki aya kıyasla 1,6 puan artarak 86,5 değerine yükseldi...

Dünya iyileşiyor. Kriz borazanları pozisyonlarında (en azından) bu yıl park ettikleri yerlerde çok para kaybedecek...

8. Dünya Çelik Birliği, küresel çelik talebi beklentisini yukarı yönlü revize etti
    Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), 2021 küresel çelik talebi büyüme tahminini küresel ekonomideki toparlanma nedeniyle yüzde 4,1'den yüzde 5,8'e yükseltti

Bu yıl kriz miriz yok.

Dolar haftanın hangi günü 7xx li seviyelere inecek? Bilene

https://www.beymen.com/p_pal-zileri-...meticsCategory

Bu şey, 3800 TL imiş.

Sayfa 884/1000 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •