Sayfa 886/906 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon
Arama sonucu : 7244 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    bılanco sadece bızlere sadece motıvasyon
    cok haber var
    ezıme nıko para herkese yakısmaz sana yakısıyor
     Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    bugünde paranın altında ezildik hamdolsun her yerim ağrıyor
     Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    Günaydın Subutay ,

*** Hızlı büyüme dewam ediyor.
    *** Benjamin bazında tarihi bilanço
    *** Faaliyet raporunda yaklaşık 2mia USD yatırım planı var.
    *** Ertelenmiş vergi geliri kar kısmına yazılmış.
    *** Hem brüt hem de FAVÖK marjında bir önceki çeyreğe göre %7-%8 düşüş var.
    *** Net borç/FAVÖK Sasa için makul seviyede.
    *** Sasa hep pahalı , hep borçlu , hep geleceği fiyatlıyor ama yatırımcısını dewamlı sewindiriyor.

Yukarıdaki detaylar Kuşlu siteden sewdiğim bir dostumdan alıntı özetidir.

F/K 20,67'ye düştü bu arada.
    Büyümeye ve yatırımlara dewam inşaAllah.
    Sasa Bilanço Hayırlı olsun.

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler.
    Beetlejuice
     Alıntı Originally Posted by Selim_34 Yazıyı Oku
    Sasa’mız bu sene istenileni maalesef veremiyor. Yılbaşından bu yana %80 getiri sağladı, enflasyon da zaten en az o kadar vardır.

Hızlı yükselişlerin ardından 2018-2019 yıllarını da dinlenerek geçirmişti. Galiba 2022-2023 dönemi de benzer olacak.

YTD.
     Alıntı Originally Posted by vigamox Yazıyı Oku
    Arkadaslar merhaba,
    Yazilarimi azalttim diye ciktigim kimsenin aklina sakin gelmesin. Eskisi kadar olmasada ama sukur her hafta 3-5 adet lot topluyorum. Cocuklar buyudukce maraflari artiyor birde enflasyon maasi yutuyor adeta. Herkese selam ve saygi ile

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Eski yorum yazanlar birer birer kayboldu... Hey gidi eski günler hey...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    dede şaşa uçiyaah kaçiyaah

Ek 28945
    en güzeli de buydu )))

3. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4. Paramı darphanenin çıkardığı altın sertifikasına yatırdım... Kafam rahat... üstelik hisse senedi gibi alınıp satılıyor... no stress no panik...

5.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Paramı darphanenin çıkardığı altın sertifikasına yatırdım... Kafam rahat... üstelik hisse senedi gibi alınıp satılıyor... no stress no panik...
    En güzelini yapmışsınız. Borsanın zaten tadı tuzu kalmadı.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Yalanmışşşşşşş hepsi yalannnnnnnn diye bir şarkı var bayılıyorum yaw...
    aramakmış oysa sevmek.... özlemekmiş oysa sevmek......
    sevmiyorum seni sasa... özlemiyorum...
    kurtuldun bu batakhaneden gülersin tabiki...

Allah herkese nasip etsin bu kan emicilerden kurtulmayı...

Asalet ve vizyon sonradan yüklenmez insana...

Yüklenirse böyle olur...Aklı fikri yatırımcının cebindekilerde olur...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bu hissede dip halen belli değil, dibi görünmez bir kuyu. Bir hisse hergün eksi kapatır mı. Ama bu hisse kapatıyor işte. Sonumuz hayır olsun.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    guzel kardesim ,

eskiler yaptiklari kardan zarardalar , yeniler ise zarardalar , bunu herkes biliyor ,

ben gecen yil girdim hisseye benim ise gecen yildan buyana enflasyon zararim var , hissede zararim yok , lot yukselttim ama benimde bi enflasyon zararim var sonucta , ama enflasyon zarari endeksin tumunde var ,yapacak bisey yok ,faiz yemedigimiz icin burada enflasyon zararina maruz kaldik ,elden bisey gelmez..

sahsen ben beklenti olusturacak bisey yazmadim , benim yazdigim rafinerinin bitimi zamani hakkinda , oda 2032 ye denk geliyor , e yani o tarih icin konusulan sey beklenti olmasin mi ? 10 sene sonrasi icin borsada beklentisi olup yatirim yapilan sey zaten borsanin kendisidir , borsa zaten budur

ha ben zaten belirtiyorum sahsi dusunce ve beklentilerimdir diye ,

kimse burada araci kurum yada banka degilki hisse icin analiz olustursun , forumu okuyup hisse alan yada hissedeki pozisyonunu bozan varmi bilemem ama boyle bisey yapanin yani yorumlara bakip parasini herhangi bi yatirim aracina (altin doviz borsa )yatiran kisiye , yada hissedeki pozisyonunu degistirip hissesini satan kisiye ne denir ki ,

mesela sende rsi paylasiyorsun , burayi gecmedigi takdirde hisse yukselmez diyorsun ,

adam senin yazdigin seye istinaden umudunu kaybedip sasayi zararina satarsa , sende vebale girmis olmazmisin ,

o zaman kimse burada hic hisseyle ilgili sahsi dusuncesini yazmasin paylasmasin , isin icine vebal girecek diye ,

kapatalim forumu o zaman , burasi araci kurum yada bankanin yatirim danismanligi degil sadece hissedarlarin giripde hisseyle ilgili dusuncelerini fikirlerini belirttigi bi yer , bununda herkes bilincinde zaten

su anda sasada kar eden kimse varmi son 2 senedir , hayir yok , bu bilinen bi gercek zaten ..

biz hisseye inanmisiz gelecekte 10 sene sonrasi icin hisseye para yatirmisiz , inandigimiz seyi burada yazmasak neyi yazalim ,

haa herkes farkli dusunur , bi baskasi cikar der ben 10 sene sonra sirket projelerini tamamlayamaz , yada hisse yukselmez gerektigi kadar kar ettirmez der , ki diyenlerde oldu , biz kimseye gonul koymadik , farkli dusunceye sahip diye , ancak birileri farkli konulara girip saldiri yapinca cevap verdik yoksa hisseyle ilgili dusuncelerine saldirmadik kimseye

bende yazmistim evvel, dibin dibi 3 lira demistik , 2 bucuk liraya gelsin de trade yapip lot artiralim diye ellerimizi ovusturuyoz da dedik ,patron isterse 2 liraya indirir dedik , kisa vadede bizimde gorusumuz yon asagi idi , ama uzun vade icin beklentimiz guzel dedik , 2032 icin aldik bu hisseyi dedik ..

neyse ..

Yine iyiymiş hacı... Ucuz kurtarmışsın!...
    Bazıları senin kadar ucuz kurtaramadı tabi...

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 886/906 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •