Tebrikler. Turkiyenin en iyi beyinlerinden birisi muhtemelen hiç kolay değil oralara girmek.
Benim ev arkadaşım Robert mezunu idi ( üstüne ODTÜ ) gerçekten çok kaliteli kişiler ve çok iyi eğitim alıyorlar sadece ders değil her alanda çok şey öğrendiğim birisi oldu ki hala sık sık görüşürüz, malesef benzer şartlara kazançlara rağmen Almanyaya gitti orada yaşıyor. Kayıp bu gençler malesef bizim için, gittikleri yerler için de kazanç.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Z kuşağını anlamak mümkün değil,
2 ay sonra işe başlayacağım ama bu süre içinde sözleşme iptal hakkımda bulunuyormuş..dedi..
Yine İstanbul'da bir başka şirket H..ile başlayan yabancı bir şirket 4.000 USD maaş teklifi yapmış..
Aklı ona takılmış mış..
Koç Ünv. bitirdikten sonra iş konusunda yardımcı olması için Belçika'da bir Prof.danışman atamış..
Eleğin üstünde kalanların hayatı bambaşka, sınır tanımıyorlar..
Dünya onlar için iş sahası..
Bu okulları bitirebilen çocukların sırtı yere gelmez..Okulda yetmez,yetenek,zeka, uyum,kabiliyet..v.s..
Ya babası İmam Hatibe verseydi??![]()
2 sene önceydi sanırım.
Robert Mezunu arkadaşı ,Belçika'da ünv. okuyor.. Yeğen Koç.Ün.de..
Detayları tam bilemiyorum ama ,bildiğim Peter THIEL,
(Palantir ve PayPal kurucusu ,malum..)arkadaşına iş teklifi yapmış.
Kafadan yıllık 200.000 USD maaş teklifi ve yanında çalışması şartıyla..
Diğer şartı, Üniversite öğretimini bırakması..
Thiel, yakaladığı öğrencilere üniversite eğitimini bıraktırıyormuş..
Böyle acayip bir dünya, gençlerden öğreniyoruz işte...
biden 2 ay geçmesine rağmen hala rte ile görüşmemiş...trump başkan seçildikten 3-4 gün sonra rte ile görüşmüş oysa...ilginç...
Yer İmleri