Sayfa 887/1122 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bazi evropa ulkeleri artik transit vize istemeye baslamislar..

Yani diyelim Frankfurt uzerinden kuzey amarikaya ucacagiz bir de transit vize almamiz gerekiyormus..

Syg,
    https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ülker merkezi İngiltere'ye taşımamış mıydı? Bundan sonra her türlü taklayı atar onlar.

ytd
    Ülkede vergi vermemenin ve parayi yurt disina cikarmanin yollarindan biri. TR'de üretim yaparsin (televizyon, kücük ev aletleri vs.), üretim icin gerekli tüm malzemeyi Isvicre'de olan kardesinin/akrabanin/arkadasin sirketinden alirsin (yüksek masraf ile), üretimden de 1 TL kar yapmazsin, üstüne istihdam yarattin diye tesvik alirsin, üstüne üstlük devlet nisani bile alabilirsin. En sonunda vergi sorunu cikmasin diye birdenbire muhasebe belgelerinin oldugu bina yanar (simdi öyle olmuyor tabii). Tertemiz olursun ve Isvicre'ye yerlesirsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hep böyle değil miydi bu?

Uçuş Avrupa aktarmalı olduğu zaman bu tarz bir şey isteniyordu diye hatırlıyorum.
    Tek aktarmada istenmiyordu.
    Terminalde 1-2 saat kalinca mesela.
    Ama avrupa ici iki aktarma ile gelmeye veya gitmeye kalkarsan direk schengen soruyorlardi.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Ülkede vergi vermemenin ve parayi yurt disina cikarmanin yollarindan biri. ..:
    Ben yazacaktım açık açık da başım derde girer diye yazmadım.

Bunları merkezi burada olan şirketler bile yapmıyor mu?. Normalde kimse bunların peşinden koşmaz da bahsi geçen şirket malum nedenlerden dolayı biraz göz önünde olduğu için İngiltere'ye taşımıştır merkezi. Taşımasalardı onların hesabını kitabını iştahla denetlerlerdi

https://mobile.twitter.com/RobinBroo...Co0cvx-KUrAAAA

Whenever Turkish Lira hugs an important threshold - like $/TRY is hugging the 18.00 threshold now - it tends to end with devaluation. Markets now draw similarities with August 2020, when $/TRY was anchored around 6.80 in June and July but then explosively devalued above 7.00...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Ülkede vergi vermemenin ve parayi yurt disina cikarmanin yollarindan biri. TR'de üretim yaparsin (televizyon, kücük ev aletleri vs.), üretim icin gerekli tüm malzemeyi Isvicre'de olan kardesinin/akrabanin/arkadasin sirketinden alirsin (yüksek masraf ile), üretimden de 1 TL kar yapmazsin, üstüne istihdam yarattin diye tesvik alirsin, üstüne üstlük devlet nisani bile alabilirsin. En sonunda vergi sorunu cikmasin diye birdenbire muhasebe belgelerinin oldugu bina yanar (simdi öyle olmuyor tabii). Tertemiz olursun ve Isvicre'ye yerlesirsin.
    En büyük problem, iş ahlakı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    En büyük problem, iş ahlakı...
    Herkesin çakal, köşeyi dönme peşinde olduğu yerde iş ahlakı falan olmaz. Kim kime korsa olur.

ytd

Sayfa 887/1122 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •