Sayfa 887/990 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yarın full alır bugün sattıklarını iş şiş kebaba döndü şişi sokup sokup döndürüyor kızgın alevde

2.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Yarın full alır bugün sattıklarını iş şiş kebaba döndü şişi sokup sokup döndürüyor kızgın alevde
    Günün yorumu.

Gevşetecekleri falan yok bu borsayı. Benim bile sabrım tükendi. Gün boyu 5500 civarı gezdi, akşam bir sürü şovlar falan, hepi topu 50 puan. Yarın yola devam... Bari adam gibi yukarı gitsin de şort açmaya başlayalım. Bu seviyeler sıktı...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

*

*

ABD’de TSİ 16.30’da 3Ç2022 dönemine ait GSYH data kompozisyonu açıklanacak...*

*

2Ç22'de %2,6 büyüyen ABD ekonomisinin, 3Ç22 döneminde öncü verilere göre %2,8 büyümesi bekleniyor.

*

[http://www]

ABD büyüme verisinin beklenti altı ya da üstünde gelmesi istihdam piyasası ve buna*bağlı talep enflasyonunu açısından önem taşımaktadır.

*

Beklenti üzerinde gelecek veri dolaylı olarak Fed’in sıkı para politikasının ve dolardaki güçlenmenin devamına neden olabilir.

*

Diğer taraftan ABD'de kişisel tüketim harcamalarının öncü verilere göre 3Ç2022 döneminde %1,6 artış göstermesi beklenmektedir. *

*

Kişisel tüketim harcamalarında beklentilerin altında veya üstünde açıklanacak artış, enflasyon beklentileri için önemli bir gösterge olacaktır.

*

*

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. hsbc akşam genel pastada yer alır
    at izi it izi karışmış durumda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

hsbc akşam genel pastada yer alır
    at izi it izi karışmış durumda
    Global de sabah açılışta aldı resmen taban olmasın diye yazılmış 2m lot.. Bence HSBC dekilerin ordinosu o da

6.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Global de sabah açılışta aldı resmen taban olmasın diye yazılmış 2m lot.. Bence HSBC dekilerin ordinosu o da
    patron tarafıda 12,5 milyon haftalıkta satışta ,
    ,
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    patron tarafıda 12,5 milyon haftalıkta satışta ,
    ,
    O kuruma halen nasıl ceza gelmedi anlamak mümkün değil zaten ((:

8.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    O kuruma halen nasıl ceza gelmedi anlamak mümkün değil zaten ((:
    yasal işlem olursa bankalarda yaptıkları gibi akderecik bulmaları gerek aslında erdemoğlunun o konuşmasında ince şeyler var alan alıyor içinden bloomberg de sabahtan beri herkese erdemoğlunun açıklamaları soruluyor.Şimdi sasa dan bahsediliyor endeks de yokmu aynı hikaye bugun bım in sahibide ortaya bazı şeyler bıraktı gıda ile ilgili ,
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 887/990 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •