Nadiren dışarı çıkarım. Bugün işhaninda bakkal arkadaşım var. Aylığı 1500 e gelmiyor. 5 tane kendisinin iki oğlunun kredisi var. Pandemi sebebi ile herhangi biri işsiz kaldı mı batti. Üç sene boyunca ayağına taş düşmeyecek
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Nadiren dışarı çıkarım. Bugün işhaninda bakkal arkadaşım var. Aylığı 1500 e gelmiyor. 5 tane kendisinin iki oğlunun kredisi var. Pandemi sebebi ile herhangi biri işsiz kaldı mı batti. Üç sene boyunca ayağına taş düşmeyecek
çok az miktarda portföy yaptım. içinde henüz banka yok. banka iştirakı var.
o sitedeki malum temettü veren, diplere gitmiş unutulmuş hisseler. bir kısmı da bekliyorum, bariz düşüş eğilimi var.
sonuçta teminat riski taşıma maliyeti yok. iyi kötü temettü de verirlerse bir miktar tutulabilir.
ben aldıkça basıyorlar.bilmiyorlar ki artık biz ahiretlik olduk
![]()
audentes Fortuna iuvat
X30 senetleri düştü mü,hepsi düşer istisna olmazdı..
cuma GARAN -3,56 .. THY +2,38 TUPR +3,29 EKGY +2,17 PGS +2,78..
Ben hisse senedi seçiminde belli başlı kriterler kullanıyorum ve şuana kadar bu sene içerisinde gayet de iyi başarı sagladım diyebilirim kriterlerim
1-sanayi şirketi olmalı
2-ciro da satışların yuzde 50 den fazlası yurtdışı olmalı
3-yatırımlarını tamamlamış olmalı
4-maddi duran varlık degerinin altında ve ya yuzde 10 ustunde piyasa degeri olan şirketler
5-hukumutle hiçbir şekilde yakınlığı olmamalı
6-kurumsal bir şirket olmalı pazar agı guclu ve ar-ge yatırımları guçlu olmalı PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi kötümser olmak istemiyorum ama ucuz falan muhabbeti almış başını gidiyor. İstanbul'daki seçimde yapılanları düşündümde ve şu anki anketlere baktığımda şu anki iktidarın ne yapabilecegini kestiremiyorum. Kestiren var mi aranizda? Borsada hisse almak yatmak için en önemli kriter ucuzluk olmadi hicbir zaman. En önemli kriter güvendir, önünü görebilmektir...
Aman ucuz diye paranızı borsaya gömmeyin arkadaşlarım...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Resmen bu şişe..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı kral..
Şişe gibi hisseleri hor görme..
Zaten sen bulmuşsundurM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe soda ile birleşirken öyle pislik döndü ki insanın midesi kaldırmaz. Ama sonuçta burası Türkiye yapacak bir şey yok. Benim de radarimda şişe...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri