Sayfa 89/916 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Buraya da kufru tasimayin ama ya

Sent from my iPhone using hisse.net

2.  Alıntı Originally Posted by moneytalks Yazıyı Oku
    şimdi metroya satıyorlar, bakalım kimin taktiği başarılı olacak. ya da soytarıdan bıkıp hisseyi terkediyorlar

Sent from my iPad using hisse.net
    Metro topluyor mu gozukuyor?
    Galip klasigin disina cikiyor, cantaciliga baslamis o zaman.

3. sabah 8300. lot 4.00 alamadım 4.01 döndü 2.seans emri iptal ettim ve sistemi kapatıp bekledim. telegün -4 küsür görünce sistami actım yazana kadar 4.00 oldu. yönümü başka hisseye döndüm ........kalanlara selamlar. hayırlı kazançlar

4. sabah 8300. lot 4.00 alamadım 4.01 döndü 2.seans emri iptal ettim ve sistemi kapatıp bekledim. telegün -4 küsür görünce sistami actım yazana kadar 4.00 oldu. yönümü başka hisseye döndüm ........kalanlara selamlar. hayırlı kazançlar

5. 13 mıoyon lot var elınde nasıl cıkcak okadar malı takasda net bılgısı olan varsa paylasabılırımı

6. günlük takas atabilecek bir arkadaş var rica etsek...

7. Neyse sağlık olsun. Sıkmayın tatlı canınızı. Yine sağlıklı bir şekilde ailenizle bir bayrama kavuştuysanız mutlu olun şükredin. Hisseye gelince merak etmyin belki haftaya olmaz ama ondan sonraki hafta yine 5 leri bulacaktır.hatta 6, 5-7 arasını bile görme ihtimali var. Hayırlı bayramlar. Kalın sağlıcakla. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Neyse sağlık olsun. Sıkmayın tatlı canınızı. Yine sağlıklı bir şekilde ailenizle bir bayrama kavuştuysanız mutlu olun şükredin. Hisseye gelince merak etmyin belki haftaya olmaz ama ondan sonraki hafta yine 5 leri bulacaktır.hatta 6, 5-7 arasını bile görme ihtimali var. Hayırlı bayramlar. Kalın sağlıcakla. Ytd

Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 89/916 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •