Güzel başlangıç olmuş da önümüzdeki iki sene normal seyirli endeks görebilecek miyiz? Pek emin değilim...
ben buradaki diğer bir çok arkadaşın aksine sembolik alımlar yapıp temelde dolar ve altında bekliyorum.
aylar sonra ilk defa aldığım hisseler ne durumda diye baktım, 15% eksideyim.
işin komiği ANHYT de en büyük zararım var fakat hisse niye dramatik düşmüş internette (hisse.net dahil) bilgi bulamıyorum.
FROTO da beklediğim fiyatlardan halen çok uzak.
otomotivde işler beklediğim gibi sarpa sarmaya başladı.
büyük filo kiracılarından Fleetcorp battı yanında onlarca galerici götürdü, otomotivde çalışan arkadaşlarım yedek parça toptancılarının ciddi tahsilat sıkıntısı yaşadığını söylüyor.
diğer bir kulis bilgisi ise çok büyük bir lüx araba mağazasının muhtemelen ay sonunu göremeyeceği yönünde.
sonumuz hayrola, karanlık günler geliyor.
Otomotiv sektörü ihracatta iyi iç pazarda ise her ay düşüyor.Hükümetten ötv indirimi gelmez ise ülkemizde otomobil üreticileri toplu işçi çıkarmalara başlar.Ihracat ile yoluna devam ederler.Halkın alım gücü düştü faizler yüksek böyle bir ortamda otomobil satışı beklenen oranları yakalayamaz.Ford ve tofaşın ihrac ettiği ürünlerde sıkıntı yok sözleşmeleri en az 2021 yılına kadar sorun gözükmüyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tofaşta rakamlara bakarsak zaten personel azaltma mevcut açıkçası hesap yaparken iç piyasaya yok saydım. Ancak benim merak ettiğim bu otomotiv şirketlerinin verdiği kredilerin durumu ne ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Otomotiv şirketleri kredi vermiyor ki.Anlasiyor banka yada finans kuruluşuyla alıcılara kredi sağlıyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belki bu günlerde portföye hazine bonosu eklenebilir. 1-2 yıllık hazine bonosu almak istiyorum. lakin nereden alınır? isbank daki oranlar düşük. bloomberg deki oranlar yüksek. yüksek oranları nasıl alabiliriz? hazine bonosu alan satan var mı?
Yer İmleri