Sayfa 89/1012 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Deniz veya şekerden oran soran varmı yakında?

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    ...Demek istediğim şu faiz oranları %24 ve üzeri 3*4 ay önce %10-12 bandı doğru mu? 3 katı faiz var nereydese... 3-4 bankaya sorarsın kafana yatana bağlarsın parayı yok %1 yok %0,75 bunlara gerek yok benim gözümde... vakit nakittir...
    Bu söyledikleriniz bu başlığın varlığı ile çelişen şeyler
    Madem böyle düşünüyorsanız, neden nakdinizi burada harcıyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Kimsenin ilgisini çekmemiş bu mesaj ama bence çok ilginç bir ürün. Minimum 500K mı isteniyor ?
    teminat olarak 150K yatırıyorsun, hisse 30 kasımda 4.00 altında kapatırsa 125.000 lot 4.00'dan isctr sahibi oluyorsun. Yani vade sonuna kadar 350K yı yedek akçe olarak günlük yada 30 kasım vadeli mevduatta tutmak durumundasın.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yeni değil zaten ama misal x bankalar 20 veriyor
    B Bankası 26,27 veriyor
    Bu durumda garanti olmuyor
    Bankaların TCMB'ye açıkladıkları azami oranları piyasanın çok üstündedir
    O yüzden o maddeyi çok dert etmeye gerek yok

http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...+Mevduat+Faiz/

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Anneleri işinize karıştırmayın, tıkarım kodese anahtarı da denize atarım.
    bence karıştıran varsa tıkarım kodese deme tık kodese ver ömürboyu bir daha gelemesin
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    risklidir ama borsa daha da risklidir. borsaya girmektense bu bonolara girmeyi yeğlerim...
    Özel şirketler bu bonolari ticari krediler daha yüksek olduğundan maliyet düşürmek içinmi çıkarıyorlar.

Bankalardaki batık krediler furyası gibi bu bonolardada odeyememe riski yüksektir.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya kanka cok pis dolardan tersteyim sen ne diosun. Aklin cok madem buna akil ver.
    Gitti güzelim aylık garanti faizler...Ne işin var bilmediğin yerde...

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ekonomistlerin yorumlarına bakılırsa enflasyonun 2019 un ilk yarısından önce düşmesi TEKNİK OLARAK mümkün değil.
    Bunun anlamı yüzde 25 enflasyon olacaksa (olumlu haberlerin üst üste geldiği kibrit alevli geçici dönemler dışında) faizin yüzde 25 in altına düşmesi beklenemez. Aksi halde bir kez dolar tokatını yeyip hala toparlanamayan piyasa ile ters düşülmüş olur ki hükümet buna ASLA cesaret edemez. Yoksa kendini bitirir.

Diğer yandan Mart sonrası beklenen ACI REÇETE ile zaten faiz uzun bir süre popüler olabilir.
    Enflasyon üzerinde faiz verdirmeyeceğini düşünüyorum...

Sayın Virtue Ekonomi yönetimi normal işleyen ülkelerde dediğiniz çok normal. Ve herşey beklentinin üç aşağı beş yukarı aynısı uygulanır. Çok değil 6 ay önce seçim arifesinde dolar 4-4,10 bandındayken olmaz bu kadar merkez sağlam bir şekilde faiz yükseltecek derken olmadı. ha sürpriz toplantı yapıp yükseltecek beklentisi ile 7 lere kadar ağzımız açık bekledik. Hep normal olması gereken hamleler bekledik. Çünkü kendi ülkesinin parasına güvenen ve tassarruflarını bankaya yatırarak ekonomiye kazandırmak ve karşılığında da enflasyona yeter ki beni ezdirmesin diyen bir vatandaş topluluğu vardı ve bu insanları siyasilere ve dış şoklara yedirmemesi gereken bir merkez bankası olduğunu düşünüyorduk ki olmadı. Artık şuna inanıyorum ve hayatıma şunu kote etmeye başladım. Kaç lira olursa olsun artık döviz toplamaya başladım. Çünkü düsturunda faizin enflasyonun sebebi olduğunu düşünen bir yönetimle baş başayız. Ve ben birikimlerimi kendim korumak zorunda kalıyorum çünkü koruyacak kurum yok malesef. YTD.

Sayfa 89/1012 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •