Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

*albayrak: Ağustos ayında tüfe, üfe ve çekirdek enflasyonda önemli düşüş kaydettik

*albayrak: üretici fiyat endeksindeki düşüş, enflasyonda aşağı yönlü trendi devam ettiriyor

*albayrak: Enflasyonla mücadele ve sağlıklı büyüme öncelikli politikalarımız ile, tüm alanlarda yıl sonu hedeflerimizi yakalayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb: Finans dışı firma net döviz pozisyonu haziran'da 184,3 milyar dolar açık verdi (önceki -180,3mlr)

*tcmb: Finans dışı firma kısa vadeli net döviz pozisyonu haziran'da 7,85 milyar dolar fazla verdi (önceki 11,16mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Sabah erken saatlerde açtım ekranı , 5.8025 i görünce bir kısım bozdurdum. Dedim bir kahvaltı yapayım devamına bakarız.
    En acı kahvaltım oldu
    Bir döndüm yuvarlanmış tepe taklak.
    Herşey nasip kısmet.
    Kalan benjolari ihtiyaç dan dolayı 5.75 e verdik. Alan hayrını görsün

4. Yabancılar bistten çıkıp bu olaya el atmadıkça bu iş yerli ile olmayacak gibi. onlarda uygun zamanı mı bekliyorlar yoksa?

5. Birazdan İngiliz parlamentosunda oylama yapılacak.

Ya anlaşmasız brexit'e evet diyecekler, ya da erken seçime.

Bu Boris Johnson akıllı adam, sopayla sandığı yan yana koydu.

Bakalım ne olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bence iyi oldu çok da güzel oldu şimdi meselam bir sürü zırzop araba alıp biniyordu, bir evde birden çok araba vardı, sanki araba üretiyorduk, paralar cayır cayır krediyle şununla bununla arabaya yatırılıyordu, bu paralar da yurt dışına akıyordu, şimdi parası olan binsin, memurun, asgari ücretlinin, evine ekmek götüremeyecek adamın arabayla ne işi var, binsin otobüse, bisiklete işine gücüne gitsin, tatile falan da gidemeyeceğine göre bu gelir grupları araba onlar için çok lüks bir taşıta dönüşüyor, Türkiye'de gereğinden fazla araç var trafikte ve ayrıca şu kullanım ömrünü tamamlamış bir sürü araç var, bunlar da tespit edilip hurdalığa yollanmalı.
    O kadar yol yabtık..[emoji16]

7. 5.7599 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Ayhan Başganım bunnar yoksa bizim dolarlar ile al-sat mı yapıyorlar niye çıkmıyor benjo gerçi benimkinin %80 i fiziki..

Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •