2.2den ykb 3.30 paraya dohol aliyoruz ve eksiye geciyoruz .
bu hafta kasadan yedik.
bu yolcu uçağı isi olmasa iyiydi.
Ben haftasonunun sakin geçeceğini düşünüyorum ama koç grubunu satan koç başlar benim gibi düşünmüyorlar...
Ben kendi aşırı duygusal iç sesime göre değil masadaki gerçeklere göre poz alırım...
Yani biz de kestik bi dana bugünde , demek istediğim böyle dana kesmek hoşuma gitmiyor , yani negatif ayrışıp dana kesmek hoşuma gitmiyor biraz alın teri olması lazım.Dünya düşer biz de düşeriz kabul ama bizde bugün pek olumsuzluk yoktu , iki abd askeri gemisi karadenize geçmiş de falan felan bize ne ya , bahane ettiler bastılar aşağı !!!!! adamlar monrö anlaşmasına göre 15 gün önceden izin almış karadenize gezmeye çıkmış , millet öküzün altında buza aramaya çalıştı kısaca böyle suni gündemlerle dana kesmek hiççççççç hoşuma gitmiyor.Basit hareketler olunca etin tadı yavan oluyor.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Borsada çok geçmişi olanlar böyle durumu deprem, savaş, bombalama gibi dönemlerinde yaşamıştır. O kadar kriz gördük o zamanlar da devletin sahip olduğu bir çok kit kurumları vardı. Şimdi elektrik dağıtımından limanlar, yollar, köprüler, fabrikalar aklına ne gelirse donumuz hariç onların. Ziraat Bankası Çaykur, şeker fabrikası, MKE, ASELSAN in kuruluşlari bunları da satsan neye yetecek. Bu yabancı çılgınca sattığı kağıtların arkasına dönüp bakmayacak gibi duruyor. Kaldı Benjamin oda faizde indirim olmaz not indirimi olmaz sorun olmazsa bir umut yoksa gömün gitsin formasyonu
Yer İmleri