Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    abd borsaları ne güzel yeşil yeşil şimdi soruyorum bizim bisti eviren çevirenlere elinize ne geçti ????????

dostlar iş başında görsün sattınız iyi halt ettiniz.
    sazeli,
    Kusura bakma kardeş....
    Tom danası kaçıyor,yakalayamıyoruz...
    Biz de Bist danasını yakalayıp kesiyoruz ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2. 2.2den ykb 3.30 paraya dohol aliyoruz ve eksiye geciyoruz .
    bu hafta kasadan yedik.
    bu yolcu uçağı isi olmasa iyiydi.

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    +300 artış yaparsa asiye bu levelde kurtulur
    300 yapsa sabahı görmez bu

Ben haftasonunun sakin geçeceğini düşünüyorum ama koç grubunu satan koç başlar benim gibi düşünmüyorlar...

Ben kendi aşırı duygusal iç sesime göre değil masadaki gerçeklere göre poz alırım...

6.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    sazeli,
    Kusura bakma kardeş....
    Tom danası kaçıyor,yakalayamıyoruz...
    Biz de Bist danasını yakalayıp kesiyoruz ...
    Yani biz de kestik bi dana bugünde , demek istediğim böyle dana kesmek hoşuma gitmiyor , yani negatif ayrışıp dana kesmek hoşuma gitmiyor biraz alın teri olması lazım.Dünya düşer biz de düşeriz kabul ama bizde bugün pek olumsuzluk yoktu , iki abd askeri gemisi karadenize geçmiş de falan felan bize ne ya , bahane ettiler bastılar aşağı !!!!! adamlar monrö anlaşmasına göre 15 gün önceden izin almış karadenize gezmeye çıkmış , millet öküzün altında buza aramaya çalıştı kısaca böyle suni gündemlerle dana kesmek hiççççççç hoşuma gitmiyor.Basit hareketler olunca etin tadı yavan oluyor.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Borsada çok geçmişi olanlar böyle durumu deprem, savaş, bombalama gibi dönemlerinde yaşamıştır. O kadar kriz gördük o zamanlar da devletin sahip olduğu bir çok kit kurumları vardı. Şimdi elektrik dağıtımından limanlar, yollar, köprüler, fabrikalar aklına ne gelirse donumuz hariç onların. Ziraat Bankası Çaykur, şeker fabrikası, MKE, ASELSAN in kuruluşlari bunları da satsan neye yetecek. Bu yabancı çılgınca sattığı kağıtların arkasına dönüp bakmayacak gibi duruyor. Kaldı Benjamin oda faizde indirim olmaz not indirimi olmaz sorun olmazsa bir umut yoksa gömün gitsin formasyonu

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsada çok geçmişi olanlar böyle durumu deprem, savaş, bombalama gibi dönemlerinde yaşamıştır. O kadar kriz gördük o zamanlar da devletin sahip olduğu bir çok kit kurumları vardı. Şimdi elektrik dağıtımından limanlar, yollar, köprüler, fabrikalar aklına ne gelirse donumuz hariç onların. Ziraat Bankası Çaykur, şeker fabrikası, MKE, ASELSAN in kuruluşlari bunları da satsan neye yetecek. Bu yabancı çılgınca sattığı kağıtların arkasına dönüp bakmayacak gibi duruyor. Kaldı Benjamin oda faizde indirim olmaz not indirimi olmaz sorun olmazsa bir umut yoksa gömün gitsin formasyonu
    tr den istenen şey ucuz işçiliktir. ne batırırlar ne çıkarırılar merak etmeyin hiç birşey olmaz. yönetimde kim olursa olsun gerekli şartları oluşturur ve sunar.

Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •