Sayfa 895/1024 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Genelde forumdakilerin psikolojik profillerini ve kişiliklerini aşağı yukarı biliyorum.

Örneğin sn. Tengri Han duygusal bir yapıya sahip. Bu bağlamda ekonomik sıkıntılar ve süreç ile ilgili moral bozucu bir durum oluştuğunda bizlerden , normal forum kullanıcılarından biraz daha fazla üzülüyor ve bu bir kızgınlığa dönüşüyor.

Ben yazdıklarının bu galeyan içinde gerçekleştiğini bildiğimden üstüme kesinlikle alınmadım. Zira iyi niyetli olduğunu biliyorum.

Ancak süreç forumdaki her kişilik için böyle olmayabilir. O zaman da içimdeki Hannibal Lecter'i herkes görmüştür sanırım.
    Asla galeyana gelmem....
    Söyleceklerimi tartarak söylerim..
    Özellikle ekonomi/yatırım/şirket/hisse senedi vb konularda
    Sert/sivri dilli adledilebilirim ama asla insanları kırma niyetim yoktur...
    Kötü söz etmemeye özenle dikkat ederim..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Tfx kaldıraç yok..var da bizim haberimiz mi yok

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben de aynı şeyi söyledim,ama siz başka bir mesajla karıştırdınız sanırım...

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ...piyasayı domine etmeye başladılar...
    türkçe'de "domine" diye bir kelime yok bunlar olsa olsa piyasaya hakim olmaya başlamışlardır
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sn Rxpu
    Bankalar 100 liralık kaynakları (K) varsa M.B 145 liralık kredi vermelerine izin veriyorsa bu farkın sabit olması beklenmez mi?
    Bu fark açılıyor olması 145 liralık kredi dönüşlerinde bir sıkıntı olduğunu anlamına gelmez mi?
    Ya da bu fark nereden kaynaklanır?

saygılar/başarılar
    Bu biraz teorik bir konu , aslında ortada 100 liralık kaynak ta yok. 100 lira olarak gördüğümüz geniş para arzı. Dar para arzı bu meblağın belki de %25'i kadar. Kalan %75'lik kısım zaten kredi mekanizması sayesinde oluşuyor. İsterseniz dar ve geniş para arzını internetten araştırın ondan sonra daha detaylı ve bilinçli soru sorabilirsiniz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    türkçe'de "domine" diye bir kelime yok bunlar olsa olsa piyasaya hakim olmaya başlamışlardır
    Hakim de arapça
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku

Kişisel Dip Bilgi:Sn Medwing in benimle olan sıkıntısının kaynağı ,bundan 1-1,5 sene kadar önce benim Bmeks de aşağı yönlü hedef vermemdir...
    O gün bugündür bana cephe aldı....

saygılar/başarılar
    Öncelikle nickim Medwing degil MedwiG .. 1,5 yıldır sürekli medwing yazıyorsun ikincisi Bmeks’de yazdıklarını buraya eksik yazmışsın .. Sen o başlıkta yazdıklarından dolayı ceza aldın ceza !! ve hala savunuyorsun .. Ayrıca bilgi vermene gerek yok insanlar beni bilir kimseye cephe almam ben ama saygısızlık yaptığın sürece karşında beni bulacaksın .. Kimseye emir şeklinde konuşamazsın güzel ve kibarca konuşmak zor mu ? Birine sorumu bekletmeye ne hakkınız var denir mi ? Bu kişi burda hayrına bilgi veriyor .. SAYGİ SAYGİ ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu biraz teorik bir konu , aslında ortada 100 liralık kaynak ta yok. 100 lira olarak gördüğümüz geniş para arzı. Dar para arzı bu meblağın belki de %25'i kadar. Kalan %75'lik kısım zaten kredi mekanizması sayesinde oluşuyor. İsterseniz dar ve geniş para arzını internetten araştırın ondan sonra daha detaylı ve bilinçli soru sorabilirsiniz.
    Tamam öyle yapayım bari...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Asla galeyana gelmem....
    Söyleceklerimi tartarak söylerim..
    Özellikle ekonomi/yatırım/şirket/hisse senedi vb konularda
    Sert/sivri dilli adledilebilirim ama asla insanları kırma niyetim yoktur...
    Kötü söz etmemeye özenle dikkat ederim..

saygılar/başarılar
    defol git lan
    sizce nasıl bir cümle tenguhan
    böyle desem kirilirmisin mesela
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 895/1024 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz